Hírek, aktualitások

Októberi új könyveink

 


tokeletespar

Jackie Kabler: Tökéletes ​pár

A tökéletes pár – vagy a tökéletes hazugság?
A feleség teljesen odavan a férjért.
Viszont a férj eltűnt.
Te kinek hinnél?
Gemma egy éve ismerte meg élete szerelmét, Dannyt. Azóta összeházasodtak, tökéletes kapcsolatban éltek. De egyik este Danny nem jön haza.
Gemma hívja a rendőrséget. Elszörnyedve értesül róla, hogy Bristolban sorozatgyilkos garázdálkodik. És amikor meglátja az áldozatokról készült fotókat, borzadálya tovább fokozódik: mind egy szálig úgy néznek ki, mint Danny.
A rendőrség gyanakvóan kezeli Gemmát, ugyanis rajta kívül a jelek szerint Dannyt már hetek óta nem látta senki. Lehetséges, hogy a férjének a lakásban sincs semmi nyoma?
Vajon hazudik Gemma? Házasságuk sötét titkokat rejt?
„Eszeveszetten lapozol, amíg a végére nem érsz.” – C. L. Taylor, Sunday Times bestseller szerző
„Képtelenség letenni.” – Alex Lake, a Seven Days című bestseller írója
„Egy pillanatra sem lankad a tempó: csodálatosan tekervényes thriller.” – Kate Riordan, a The Heatwave szerzője


titok

Brigid Kemmerer: Secret ​– Titok (Elementálok 4.)

Sehol nincsenek biztonságban.
Még otthon sem.

Nick Merrick az összeomlás határán áll. Mindenből kitűnő jegyet kéne szereznie, különben nem jut be az egyetemre. Igyekszik a bátyja vállalkozását is a felszínen tartani, nehogy a Merrick család az utcán találja magát. Folyamatosan titkolózik a családja, de főképp az ikertestvére, Gabriel előtt, nehogy megtudják, hová jár esténként, mert fél, ha rájönnek, elveszíti őket. Mindeközben igyekszik kiverni a fejéből „barátnője” szexi és magabiztos táncpartnerét.

Quinn ezalatt Nick esküdt ellenségével kavar. Egy Őrző már számolja a perceket, hogy mikor ölheti meg a Merrick testvéreket. Vihar közeleg. Minden oldalról.

Föld. Tűz. Levegő. Víz.
A nagy sikerű Elementálok-sorozat méltó folytatása.
Ismerd meg a legszelídebb Merrick fiú történetét!


tevagyavegzetem

Jana Aston: Te ​vagy a végzetem (Te vagy… 2.) 

„Vicces, ​szexi és nagyon szórakoztató!” – Lauren Blakely

A gyerekkorom tökéletes volt, az életem csodásan alakul, szóval nem fogom tönkretenni egy rossz választással. Kinéztem magamnak a bátyám legjobb barátját, Finnt. Évek óta ismeri a családomat, megbízható, kedves és nagyon jóképű. Persze hatéves korom óta kerül engem. Talán kissé erőszakos vagyok neki. De ha ő az igazi… mi mást tehetnék?
Szóval beiratkoztam az egyetemre, ahol Finn tanít, így lesz időm becserkészni végre. Csakhogy Finn-nek is van egy bátyja, aki történetesen okosabb, gazdagabb és iszonyúan szexi… De én Finnt akarom, nem a bátyját. Évek óta erre készülök, a fejemben már minden összeállt, nem térhetek el a terveimtől, ugye?

A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston egy kicsit zakkant, de imádni való hősnője, Everly vicces és perzselően forró történetéből kiderül, hogy szerelmet nem lehet tervezni, a szerelem csak jön, és mindent felforgat körülöttünk.

„Ez a létező legjobb romantikus komédia.” – Raine Miller, New York Times bestsellerszerző


tevagyagyengem

Jana Aston: Te ​vagy a gyengém (Te vagy… 3.)

„Engem ​örökre lenyűgözött!” – Audrey Carlan

Kip-kop! Ki kopog? – Igen. Ez tényleg elhangzott az utolsó randimon. De mielőtt megsajnálnál, tudnod kell, hogy én meséltem a vicceket. Igen, jól hallottad. Több viccet is…
De összekapom magam. Ígérem. Egyszer megtanulom, hogy kell felnőttként randizni. Egyszer valaki más is el fog juttatni a csúcsra, nem csak én magamat. Egyszer szerelmes leszek és boldog, míg meg nem halok. Csak jussak ki ebből a kihallgatószobából!
Chloe Scott a legfurább szingli a városban. Vágyik rá, hogy megismerjen végre valakit, de a hideg kirázza a randiktól, mert kivétel nélkül az összes eddigi találkája katasztrófába fulladt. Egyszerűen képtelen hagyományos módon ismerkedni. A legutóbbi randiján letartóztatták a partnerét, őt pedig kihallgatta az FBI, pontosabban egy irtó szexi szövetségi ügynök.
Egy barátnője mindenképpen rá akarja beszélni Chloét, hogy találkozzon egy közös barátnőjük bátyjával. De miért is akarna találkozni az izgalmas, szexi, okos és vicces Boyddal? Egyébként is összeakadtak már… amikor kihallgatta Chloét.

Jana Aston, a New York Times és USA Today bestsellerszerzője szuperszexi és szórakoztató történetében megismerhetünk egy bájosan esetlen tanárnőt és egy őrjítő alfa-hímet, akik bebizonyítják egymásnak, hogy a fura sokkal izgalmasabb tud lenni a megszokottnál.

„Nincsenek rá szavak. Annyit nevettem, a könnyem is kicsordult… nem is egyszer!” – Adriana Locke, USA Today bestsellerszerző”Az év legviccesebb, legszexibb, legszórakoztatóbb könyve!” – Spicy Reads


tagadjmindent

Tavi Kata: Tagadj ​mindent 

Szeress ​azért, aki vagyok!

Váradi Emma tizenhét éves, és úgy érzi, nincs sem otthona, sem igazi családja. Rideg nagynénje és nagybátyja koloncként tekint rá, ráadásul az iskola mellett kénytelen dolgozni az éttermükben, nehogy kitegyék a házukból.

Bármit megtenne azért, hogy megtalálja távoli rokonait, akik végre szeretettel fordulnának felé. Egy kis lógás az iskolából és némi betörés cseppet sem tűnik nagy árnak. Csak éppen azzal nem számol, hogy Barabás Konrád, az eszméletlenül helyes, huszonkét éves rendőr tetten éri.

A fiú alkut ajánl Emmának: nem tartóztatja le, de más módszert kell választania, hogy rendbe tegye az életét.

Az út, amit Konrád javasol, sokkal ijesztőbb, mint betörni valahová, sőt, még Emma egykori legjobb barátnőjének bosszújánál is ijesztőbb. Ez az út elvezeti Emmát önmaga megismeréséhez. Ez az út randik és vonzalmak között vezet. Ez az út megmutatja, hogy a szeretetnek mennyi arca van. És ráébreszti Emmát, hogy ő sem tévedhetetlen. Ez az út segít Emmának megnyílni és felvállalni az érzéseit. Te mit tennél meg azért, hogy megtaláld a helyed a világban?

Tarts Emmával ezen a különleges úton a boldogság felé!


szalljkihatudsz

Megan Goldin: Szállj ​ki, ha tudsz!

„Fantasztikus ​- az idei kedvenc könyvem.” Lee Child
Vincent, Jules, Sylvie és Sam pénzügyi karrierjük csúcsán állnak. Az üzletkötés mesterei fényűző életet élnek, és hangosan ünneplik a sikert. Csakhogy ennek mindig ára van.
Csapatépítés címszóval meghívást kapnak egy szabadulószobába. A mindenre elszánt, folyton versengő kollégák bezsúfolódnak a hatalmas toronyépület liftjébe, és készen állnak, hogy bizonyítsanak. De ahogy kihunynak a fények, és zárva marad a liftajtó, világossá válik, hogy ez nem egy átlagos verseny, hanem a túlélésért folytatott küzdelem.
A sötétben összezárva kénytelenek félretenni az egymás iránt érzett ellenszenvüket, és a szabadulás érdekében együtt kell megoldaniuk a liftben található feladványokat. Ahogy a feladatok egyre jobban rávilágítanak a csapattagok sötét titkaira, rájönnek, hogy meg kell fizetniük azért a sok kegyetlenségért, amelyet a ranglétrán való feljebbjutás érdekében követtek el. Miközben elszabadulnak az indulatok, és mindenki érzi a vesztét, már csak egyetlen kérdés marad: négyük közül ki az, aki a túlélés érdekében ölni is képes?
Megan Goldin sokáig a Reuters, az ABC és az Associate Press újságírójaként dolgozott, helyi tudósítóként beutazta Ázsiát és a Közel-Keletet. Első sikerkönyvét Lee Child is kedvenc regényei között tartja számon. Bestsellerének története feszült és izgalmakkal teli, és pokolian egyszerű kérdést jár körül: mit tesz az ember, ha tudja, hogy a veszélyes játék, amelybe kezdett, talán éppen a saját életébe fog kerülni.
„Az oldalak maguktól lapozzák egymást…” New York Times
„Nem lehet letenni!” – Time Magazine
„Egyértelmű, hogy itt nem lesz boldog végkifejlet a négy, szabadulószobába zárt kolléga számára. Izgalmas történet egy vállalati csapatépítőről, amely csúnya fordulatot vesz.” – Booklist


szabadsag

E. L. James: Szabadság (Árnyalat 6.)

Éld ​át A szabadság ötven árnyalatának érzékiségét, románcát és fordulatait Christian Grey gondolatain, megfigyelésein és álmain keresztül!

E L James újra ellátogat az Ötven Árnyalat világába, hogy feltárja a világszerte több millió olvasót rabul ejtő szerelmi történet sötét oldalát és rejtett mélységeit.

Szeretettel meghívja az olvasót az évtized esküvőjére, ahol Christian Grey feleségül veszi Anastasia Steele-t. Vajon fel tud nőni a feladathoz? Az apja kételkedik ebben, miközben a bátyja emlékezetes legénybúcsút szervez, a menyasszonya pedig nem hajlandó engedelmességet fogadni…

Csakhogy a házasság kihívásokkal jár. Egymás iránti szenvedélyük forróbb és perzselőbb, mint valaha, Ana konok személyisége azonban felkavarja Christian legsötétebb félelmeit, és megkérdőjelezi a kontrollmániáját. Amikor régi riválisok és ellenségek veszélyeztetik az életüket, egyetlen félreértés örökre elválaszthatja őket.

Vajon Christian képes lesz felülkerekedni gyermekkori démonjain és fiatalkori gyötrelmein, hogy megmentse önmagát? S miután felfedezte az igazságot saját gyökereiről, kiérdemli a megbocsátást és Ana feltétel nélküli szerelmét?

Elnyerheti Christian végre a szabadságot?


romaikalandok

Karen Swan: Római ​kalandok 

Van ​megállíthatatlan szerelem. Van eltitkolhatatlan titok.

1974: Elena Damiani gazdag családba született, lélegzetelállító szépség, ezért minden ajtó megnyílik előtte, a férfiak a lába előtt hevernek. Huszonhat évesen már a harmadik férjét nyűvi, amikor emberére akad. Ezt a férfit soha nem kaphatja meg – amin se pénz, se szépség nem változtathat.
2017: Francesca Hackett londoni élete elől Rómába szökött, éli a dolce vitát, turistacsoportokat vezet az Örök Városban. Egy szemetesben lopott dizájner retikült talál, és visszajuttatja jogos tulajdonosának, aki a piazza túloldalán lakik – a híres társasági hölgynek, Elena dei Damiani Pignatelli della Mirandolának. A pénztárcának ugyan nyoma veszett, Elena mégis kitörő örömmel fogadja a megkerült retikült, mert ott van benne a levél, amelyet a férje tizenkét évvel azelőtt, a halálos ágyán írt, és amelyet Elena azóta se bontott fel.
Kölcsönösen szimpatikusak egymásnak, ezért megállapodnak, hogy Francesca fog interjúkat készíteni Elenával, hogy kiadhassák Elena memoárját. A nyár folyamán Francesca ámultan hallgatja Elena szenzációs történeteit. A város alatti ősrégi alagútból felhoznak egy felbecsülhetetlen értékű gyémántgyűrűt, amelyről kiderül, szintén Elenáé lehetett. Francesca ekkor rádöbben, mi lehet Elena életének legdrámaibb titka.
„Mesés kaland… hibátlan nyári olvasmány egy pohár Prosecco mellé.” – Bookliterati.com
„Sehová ne menekülj… hacsak ne ebbe a könyvbe!” – Candis
„Függőséget okoz… kiemelten ajánljuk!” – Onmybookshelf blog


portofinoasszonya

Alex Brown: Portofino ​asszonya 

Az első számú bestsellerszerző a legfelemelőbb, legszívmelengetőbb romantikával tér vissza!

Grace Quinn imádja a munkáját a Cohen’s Convenient Storage Company-nál, ahol az ügyfelek által elhagyott, elfeledett tárolóegységekben váratlan kincsekre bukkan. Kíváncsiságát felkelti egy értékes műgyűjtemény, valamint egy köteg levél és napló, amelyek az 1930-as évekből származnak.
Grace mélyebbre ásva a hagyatékban felfedezi egy fiatal angol nő, Connie Levine történetét, aki a második világháború végén Olaszországba követi a szívét. Az események kizökkentik Grace-t egyhangú életéből, amelyet basáskodó anyja ápolásával és összetört szívének gyógyításával tölt.
A nyomokat követve útja egy púderrózsaszín villába vezet az olasz Riviéra fölött magasodó sziklák tetején. De vajon sikerül-e feltárnia a családi titkokat és árulásokat, amelyeket Connie oly nehezen próbált leküzdeni, és megtalálja-e a szerelmet.


newyorkititok

Ella Carey: New ​York-i titok

1942, ​New York. Európában háború dúl, Lily Rose pedig – szembeszállva gazdag családja elvárásaival – szakácsként dolgozik a város egyik legjobb éttermében, ahol nő létére akár konyhafőnök is válhat belőle. Törekvéseiben a jóképű szicíliai séf, Tom Morelli segíti, akivel mindennap késő estig dolgoznak, hogy ízletes ételeket tálaljanak a New York-iaknak.
Lily anyja viszont mindent elkövet, hogy eltántorítsa lányát a céljaitól: közli vele, hogy feleségül kell mennie ahhoz a férfihoz, akit ő választott számára.
A háború azonban mindent megváltoztat. Tomnak és Lily leendő vőlegényének is be kell vonulnia, a lánynak pedig döntenie kell: maradjon a családjával, és továbbra is élje a társadalmi rangjának megfelelő, biztonságos életet, vagy hallgasson a szívére?
Ella Carey második világháború idején játszódó romantikus regénye lenyűgöző történet bátorságról, szerelemről és barátságról. Érzékletesen festi le, ahogy a háború fokozatosan beárnyékolja a fényűző amerikai életet, és egyúttal megnyitja a lehetőséget egy fiatal nő előtt, hogy ebben a bizonytalan világban megvalósíthassa az álmait.


nekediromemily

A. L. Jackson: Neked ​írom (Összhang 2.)

Emily ​egész élete arról szól, hogy a legendák közé emelje imádott zenekarát. A mindennapjai elképesztő sebességgel pörögnek. A turnézás, a rengeteg tequila és az elfojthatatlan fizikai vonzalom egy szenvedélyes éjszakához vezetett, amelyet a tetovált rosszfiúval, Royce-szal töltött. Az egésznek feledésbe kellett volna merülnie, ám meggondolatlanságuk következményei messzire mutatnak, és kockára teszik mindazt, amiért Emily és a banda olyan keményen megdolgozott.

Royce kalandja a Carolina George énekesnőjével élete legnagyobb hibája volt. Muszáj, hogy a banda szerződést kössön a lemezkiadójával, különben a saját családja fog megfizetni mindenért. De az ellenállhatatlan vágy, amit Emily iránt érez, vajon romba dönti minden tervét? Royce múltja hibákkal és fájdalommal terhelt. Lehet, hogy Emily iránt érzett szerelme újabb tragédiába torkollik?

A. L. Jackson, New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában a Carolina George nevű countryzenekar tagjainak szerelmeiről mesél. Szenvedélyes kapcsolatok, fülledt éjszakák, siker és a reflektorfénytől űzött sebzett lelkek.

„Képtelen voltam letenni.” – Maureen’s Books
„Alig várom, hogy felfalhassam a következő könyvét!” – Grownup Fangirl


napvilag

David Baldacci: Napvilág (Atlee Pine 3.)

Atlee Pine FBI-ügynököt a nővére utáni nyomozása ezúttal New Jersey-be vezeti, ahol egy régi ismerősével, John Puller katonai rendőrrel keresztezik egymást az útjaik.

Amióta az ikertestvérét, Mercyt elrabolták, Atlee Pine FBI-ügynököt megállíthatatlan vágy hajtja, hogy kiderítse, mi is történt valójában a nővérével.

Amikor már épp kifutna az időből, amit a főnökétől a nyomozásra kapott, végre rábukkan az eddigi legígéretesebb nyomra: a testvére elrablójának a személyazonosságára.

Atlee a feltételezett elkövető, Ito Vincenzo legutóbbi ismert tartózkodási helyére utazik New Jersey-be, ahol azonban váratlanul találkozik egy régi barátjával, John Puller katonai rendőrrel, aki egy másik ügy kapcsán nyomoz a Vincenzo család után.

Összefognak, és együtt nemcsak egy felső politikai körökbe vezető összeesküvés nyomára bukkannak, de azt is kiderítik, mi is történt Mercyvel sok évvel ezelőtt. Az igazság pedig mindent megváltoztat…


nagyjatekos

Vi Keeland: Nagy ​játékos

„Brody ​Easton ördögien kívánatos rosszfiú.” – Nose Stuck in a Book

Brody Eastonnal a férfiöltözőben találkoztam először, az első munkanapomon mint profi sportriporter. A hírhedt irányító úgy döntött, lecsupaszítja magát előttem. Ezen nem azt kell érteni, hogy felfedte előttem a titkait. Nem. Ez az arrogáns alak a legelső kérdésem után leejtette a törülközőjét. Élő adásban.
A Szuperkupa legsikeresebb játékosa új hobbit talált ki magának – hogy minél jobban megszorongasson engem. Amikor visszavágtam neki, már nem csak szakmailag akart megszorongatni. Azonban én nem randizok játékosokkal. És nem azért, mert azon ritka nők közé tartozom, akik a profi foci világában dolgoznak. Sportolóval szívesen járnék. De más típusú játékossal nem. Mindenki tudja, mire gondolok. Ez a típus jóképű, erős, öntelt, és mindig azon jár az esze, hogy kit tud ágyba vinni.
Brody Easton pedig a legnagyobb játékos.
Minden nő arra vágyott, hogy sikerüljön megváltoztatnia őt. De igazság szerint neki csak egy vágya volt: megtalálni azt a lányt, akiért érdemes megváltozni.
Kiderült, hogy én voltam az a lány.
Egyszerű, nem? Lássuk be: soha nem az.
Az „egyszer volt, hol nem volt” és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” között elég sok minden történik.


monndhogymegovsz

Corinne Michaels: Mondd, ​hogy megóvsz (Arrowood Brothers 2.)

„Történet ​a második esélyről, amely rabul ejti a szívedet.” – Romance Book Explosion
„Szívfacsaró az első oldaltól az utolsóig.” – Embrace the Romance
Tízévesen estem szerelembe Sydney Hastingsszel. Tizenhat éves korunkban azt suttogtuk egymásnak: „Örökké!” Huszonkét évesen megszegtem az összes ígéretet. Elhagytam őt, és megesküdtem, hogy sose térek vissza.
Az apám halála után azonban mégis kénytelen vagyok hazamenni Sugarloafba, ahol hat hónapot kell eltöltenem. És ő már nemcsak az emlékeimben és a bűntudatom mélyén lesz jelen, hanem teljes valójában ott lesz mindenhol.

Amikor együtt vagyunk, olyan, mintha megállt volna az idő. Még mindig őt akarom, de nem érdemlem meg. Bocsánatkérés helyett a karomba zárom ezt a gyönyörű, összetört nőt. És ezúttal ő lesz az, aki otthagy engem.
Most harcolnom kell. Érte. Értünk. Azért az életért, amelyet mindketten akarunk.
Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének legújabb, megindító és lebilincselő romantikus sorozata négy, a szülővárosába hazatérő fivér szerelmeiről szól. A regények egymástól függetlenül olvashatóak.
„Lélegzetelállító, magunkba nézésre késztető és gyógyító erejű történet, tele szívfájdalommal és szerelemmel.” – Life Reads With Friends Blog


lucas

Jay McLean: Lucas ​(angol) (Preston Brothers 1.)

Szeress nagyon, szeress szenvedéllyel, de szeress jól!

Száz méteren minden milliszekundum számít.

Ha a szerelemre várunk, ezek a milliszekundumok örökkévalóságnak tűnhetnek.

Lucas Prestonnak, a középiskola végzősének mindene megvan: az atlétikacsapat sztárja, egy ösztöndíj várományosa, saját lakással meg újabb és újabb barátnőkkel. Egy nővére, öt öccse és egy apja van, aki számít a segítségére, hogy ezek az fiúk biztosan ne öljék meg egymást. És a megmentője? Lois „Laney” Sanders, a lány, akit tizenegy éves kora óta nagyon kedvel. Egy lány, aki a legjobb barátja, a bizalmasa, a bátorsága.

Tizenhat kopogás.

Nyolc másodperc.

Ennyi időbe telt felismernie, hogy négy éve szerelmes Laneybe.

Nyolc sorsfordító másodperc.

És pontosan ennyi időbe telt őt elveszítenie.


lassanizzotuz

Paula Hawkins: Lassan ​izzó tűz 

„Mi ütött beléd?”

Laurát egész életében előítélettel kezelték. Azt mondták rá, forrófejű, problémás, különc. Volt, aki egyenesen azt állította, veszélyes.

Miriam tudja, hogy Laura nem feltétlenül gyilkos, csak mert látták távozni a borzalmas gyilkosság színhelyéről, ráadásul véres ruhában. Miriam tisztában van vele, milyen könnyen előfordul, hogy az ember rosszkor jár a rossz helyen.

Carla magánkívül van az unokaöccse brutális meggyilkolása után. Senkiben se bízik: jó emberek is képesek szörnyűségekre. De milyen messzire megy Carla, hogy megbékélhessen?

Mindenki sérült, az ártatlanok és a bűnösök is. Vannak, akik annyira sérültek, hogy ölni is képesek.


jesusherrera

Borsa Brown: Jesus ​Herrera (Elit 3.)

Jesus ​Herrera nyolcévesen szemtanúja volt apja kivégzésének. Már akkor tudta, hogy ezt sosem fogja elfelejteni, és egyszer benyújtja a számlát. És azt is tudta, hogy ez nem lesz egyszerű, mert a tartozást olyanon kell behajtania, akit a szívében őriz.
Két dolog vált bizonyossá számára: meg fogja ölni az anyját, és ő lesz a kokain.
Kolumbia droghálózatába sikerül legalább annyira beépülnie, mint Venezuela politikájába. Kapcsolatokat épít ki, milliókat keres, embereket kötelez le, miközben a maga módján próbál segíteni az elesetteken, amilyen egykor ő maga is volt.
Megismerkedése Gloria Chavezzel azonban fordulópontot jelent az életében.

Összeesküvés…
Drogkartellek…
Szenvedély…
Bosszú…

És a jelmondat, ami Jesus Herrera életét és cselekedeteit meghatározza: „Én vagyok a kokain!”

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatának befejező részében a titokzatos és megosztó Jesus múltját ismerhetjük meg, ezzel ismét egy olyan elzárt világba kapunk betekintést, amely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

18 év feletti olvasóknak ajánlott!


huszoraahalalig

Clare Mackintosh: Húsz ​óra a halálig

 

„Hátborzongató ​thriller!” – SHARI LAPENA
„Hipnotikusan jó.” – LEE CHILD
Megmentheted százak életét. Vagy azt az egyet, ami igazán számít…

Izzik a hangulat az első közvetlen London-Sydney járaton. Azt beszélik, celebek is ülnek az első osztály utasai között – a világ kíváncsian követi a történelmi repülőutat. A légiutas-kísérő Mina igyekszik az utasokra koncentrálni, ahelyett, hogy otthon maradt ötéves kislánya problémáin és romba dőlő házasságán járna az esze. De amint elemelkednek a földről, Mina egy dermesztő, név nélküli üzenetet kap. Valaki azt akarja, hogy a gép soha ne érje el úti célját. Minától együttműködést várnak… és tudják, hogyan érhetik ezt el.
Húsz óra van hátra a leszállásig. Sok minden történhet húsz óra alatt…
A Sunday Times bestsellerszerző, Clare Mackintosh regénye garantáltan az utóbbi idők egyik legizgalmasabb thrillere. A szerző zseniálisan mozgatja a szálakat, mígnem kiderül, mi az elkövetők célja, és miért éppen Mina az, akinek választania kell sok-sok ismeretlen vagy a számára legfontosabb személy élete között.
„Olyan, mint egy bombasiker mozifilm.” LISA JEWELL


helloheralesz

Tasnádi István: Helló, ​Héraklész! 

Tudjátok, ki vagyok én?! Hallottatok már a világ legnagyobb hőséről, Héraklészról? És úgy, hogy Herkules? Egy görög srácról van szó, úgyhogy maradjunk a Héraklésznál! Na, szóval ez a Héraklész — nem én vagyok. Csak majdnem. Én vagyok a féltesója, a nevem Iphiklész…

És Iphiklész, a mezei embergyerek, elmeséli az isteni sarj, a szuperhős Héraklész történetét — iskolás éveitől kezdve (ahol sajnos Héraklésznak indulatkezelési problémái akadnak) a száműzetésen keresztül (birkapásztor lesz — még szerencse, hogy a gyönyörű Megara meglátogatja és hoz egy kis gíroszt!) a nevezetes tizenkét próbáig.

Mitológia újratöltve — olvasd el, és nézd meg a Budapest Bábszínházban is!


hatvarju

Leigh Bardugo: Six ​of Crows – Hat varjú (Hat varjú 1.) (Grisaverzum)

Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható, és ezt senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…

Egy bosszúszomjas elítélt.

Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.

Egy különleges múltú szökevény.

Egy Kísértet néven ismert kém.

Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.

Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.

Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.


halldaszivszavat

Róbert Katalin: Halld ​a szív szavát 

ÉR ​HAZUDNI A SZERELEMÉRT?

A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhat‒húsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket.
Szereted a szabadulószobákat?
Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet?
Akkor ezt neked is látnod kell!

Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne rá.
Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.

Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, hogy ő mire vágyik. Álruhában kiszökik, és elindul élete kalandja…

Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak. De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin Dini hatására elkezd kiállni magáért? És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?

Siker, szerelem, őszinteség – te melyik kettőt választanád? Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós show-műsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit. Tarts te is velük!

Engedd, hogy elvarázsoljon!


felelszvagymersz

Alyssa B. Sheinmel: Felelsz ​vagy mersz? 

Négy fal. Egy ablak. Nincs menekülés.
Hannah tudja, hogy félreértés történt. Őt szükségtelen elmegyógyintézetbe zárni. A nyári egyetemi kurzuson a szobatársával történt dolog baleset volt. Amint az orvosok és a bíró megállapítják, hogy nem ön- és közveszélyes, azonnal hazamehet, és megkezdheti az utolsó évét a középiskolában. Az egyetemi felvételi jelentkezéseket senki nem fogja kitölteni helyette! Addig is elszántan igyekszik megnyerni magának a kórházi személyzetet, és elnyerni bizonyos kiváltságokat, hogy ne őrüljön bele az unalomba.
Aztán megérkezik Lucy. Lucynek is megvan a maga baja, így tökéletes alany arra, hogy Hannah figyelmét elterelje mindarról, amit az otthoni életéből hiányol. Ám az is lehet, hogy épp Lucynek köszönhetően néz majd Hannah szembe azokkal a titkokkal, amelyeket mindeddig került, és azokkal a veszélyes játékokkal, amelyek miatt elzárták.


egyperccelejfelelott

David Baldacci: Egy ​perccel éjfél előtt (Atlee Pine 2.)

Atlee ​Pine FBI-ügynök élete gyökeresen megváltozott azóta, hogy az ikertestvérét, Mercyt harminc évvel korábban elrabolták. Az elmúlt évtizedek kínzó bizonytalansága után Atlee elfojtott dühe a legrosszabb pillanatban tör felszínre, és a nő rájön, hogy ha az FBI-nál akar maradni, le kell számolnia a múltja démonaival.
Pine és az asszisztense, Carol Blum visszatérnek az ügynök szülővárosába, hátha ki tudnak deríteni valamit azzal a végzetes éjszakával kapcsolatban, amikor Mercy eltűnt, Atleet pedig majdnem megölték. Ám nem sokkal azután, hogy nekiállnak a nyomozásnak, egy nőt holtan találnak. Egyértelmű, hogy rituális gyilkosság áldozata lett, az arcát pedig egy menyasszonyi fátyollal fedték le. Ráadásul ezt az első gyilkosságot hamarosan egy újabb bizarr emberölés követi.
Atlee elszántan kutat a válaszok után, miközben igyekszik megtalálni egy esetleges sorozatgyilkost, mielőtt az további áldozatokat szedne. Ám egy titkokkal teli kisvárosban sokkal több veszélyt rejt mélyre ásni a múltban, mint azt eredetileg feltételezte.


egyetlenlanyom

Sarah A. Denzil: Egyetlen ​lányom 

Kat ​Cavanaugh tökéletes világa egy pillanat alatt szilánkokra törik. Lánya szakadt sárga ruhájának emléke, drága arcát árnyékoló szép szőke haja – és a saját szívet tépő zokogása…

Kat átéli minden anya rémálmát, amikor a lányát holtan találják. A rendőrség szerint öngyilkos lett, de Kat nem akar hinni a rendőrségnek – akkor sem, amikor megmutatják neki az ismerős, kecses kézírással írt, elmaszatolt búcsúlevelet, amit Grace hátrahagyott. Kat tudja, hogy élénk, vidám lánya soha nem lett volna öngyilkos.

Ám ahogy kutatni kezd Grace parfümillatú, mosolygós képekkel teli szobájában, olyan titkokra talál, amiket a lánya sosem osztott meg vele. El kell gondolkodnia, valójában mennyit tudott arról a fiatal nőről, akivé a gyermeke válni kezdett.

Kat eltökélt, hogy megtudja, mi történt Grace-szel a halálának éjszakáján, még ha ezért saját zavaros múltjával is szembe kell néznie. És ahogy egyre közelebb jut a borzalmas igazsághoz, fel kell tennie magának a kérdést: lett volna rá módja, hogy megmentse a lányát?


dalasotetben

Johanna Mo: Dal ​a sötétben

Hanna Duncker nyomozó több mint másfél évtized elteltével visszatér Ölandra, hogy apja halála után felszámolja egykori otthonát, és arra a felismerésre jut, hogy a szigeten akar maradni.
Egy tengerparti házikóban rendezkedik be, és a helyi rendőrségnél kezd dolgozni. Csakhogy nem mindenki örül annak, hogy visszatért a városba, ugyanis apját tizenhat évvel ezelőtt letartóztatták emberölésért, és sokak számára Hanna nem más, mint a gyilkos Duncker lánya. A beilleszkedést az sem segíti, hogy új főnöke éppen az a rendőr, aki az apját rács mögé juttatta.
Mindjárt első munkanapján Hannát egy nyugtalanító bűntény helyszínére hívják: egy tizenöt éves fiút holtan találtak a sziget déli részén, a Kőpusztán. Amikor az áldozatról kiderül, hogy Hanna gyerekkori legjobb barátjának a fia, az igazság utáni hajsza számvetéssé válik a múlttal és azokkal az emberekkel, akiket a nő egykor cserben hagyott.


choleranaplo

Fábián Janka: Cholera-napló

190 ​évvel ezelőtt, 1831-ben Magyarországon kolerajárvány pusztított. A tizenhét éves Gruber Georgina a budai Várban, az édesapja cukrászműhelye fölötti lakásukban próbálja átvészelni szűk családjával együtt a karantén hónapjait. A ma élőknek hátborzongatóan ismerős problémákkal kell megküzdeniük: a közeledő, halálos kór rémével, a pánikkal, a korlátozásokkal, az álhírekkel, a járványtagadókkal, a különböző – néha életveszélyes – gyógymódok hirdetőivel és magával a rejtélyes betegséggel, ami egyre közelebb hozzájuk szedi az áldozatait. Ráadásul kedvenc újságjukban, a Magyar Kurírban rendszeresen olvashatják a beszámolókat a járvány ijesztő adatairól: hányan betegedtek meg az ország különböző megyéiben, közülük mennyi a gyógyult és a halott. Az ország főorvosa, Lenhossék Mihály is a sajtón keresztül próbálja csitítani a kedélyeket, életmódbeli tanácsokat ad, és biztonságos megelőzési módokat, vagy alternatív terápiákat ajánl, közben pedig feltétlen bizalmat kér a városi és országos hatóságok, valamint az orvosok munkája iránt.
Georginának és a családjának egy modern kommunikációs eszközök nélküli világban kell túlélniük a bezártságot, a szorongást, a betegségtől és a haláltól való félelmet és végső soron akár a fertőzést is.
Fábián Janka kisregényében egy régmúlt halálos ragály történetét olvasva furcsán ismerős körülmények közé csöppenhetünk, és megállapíthatjuk, hogy 190 év alatt sok szempontból vajmi keveset változott a világ.


bunosbirodalom

Leigh Bardugo: Crooked ​Kingdom – Bűnös birodalom (Hat varjú 2.) (Grisaverzum)

Kaz Brekker és csapata rendkívül merész küldetést hajtott végre, még maguk sem hitték, hogy épségben megúszhatják. Ám a busa jutalom felmarkolása helyett most ismét az életükért kell megküzdeniük. Árulást szenvedtek és meggyengültek, erőforrásaik kimerültek, így a csapat elveszítette minden szövetségesét, sőt reményét is. A világ minden szegletéből hatalmas erők csapnak le Ketterdamra, hogy megszerezzék a jurdaparem nevű veszedelmes szer titkát. Régi riválisok és új ellenségek bukkannak fel, hogy próbára tegyék Kaz csavaros eszét és a csapat törékeny hűségét. Háborúra kerül sor a város sötét, kanyargós utcáin – bosszúért és megváltásért vívott harc, amely eldönti a Grisa-világ sorsát.


bonyolultegyszerelem

Maros Edit: Bonyolult ​egy szerelem (#bonyolult 3.) 

A szerelem #BONYOLULT. Ami persze nem meglepő, mert hát, mi nem volt az már eddig is Adél életében?! A párkapcsolatosdi ráadásul extrán nehezített terep: ott vannak a bármikor előbukkanó „csókesélyes szituk”, szóval nem árt állandóan résen lenni (értsd: sosem volt még ekkora jelentősége a rendszeres fogmosásnak), érdemes újraértelmezni a rendrakás fontosságáról vallott nézeteket (ki hallott már olyat, hogy egy srác már-már bosszantóan pedáns?!), és az sem segít, ha az ember lánya nem lát ki a rózsaszín ködből. Pláne, ha a rosszakarók is keverik a szálakat.


bonyolultegycsaj

Maros Edit: Bonyolult ​egy csaj (#bonyolult 1.)

Nem könnyű a szülőkkel… legalábbis Adél ezt érzi. Nem elég jó semmiből (matekból pláne), az anyukájának nem elég csajos, az apukájának nem elég sportos. A dobolás érdekli, azt meg ők nem tartják valami sokra. Lehet ezt még fokozni? Naná! Adjunk hozzá egy tökéletes(nek látszó) bombázót, némi zsarolást, jó sok kavarást és arcon landolást, elvesztett és visszaszerzett barátokat, és persze ezt a fura dolgot az ember gyomrában a pillangókkal és fiúkkal. Nem egyszerű, ugye?
Persze, hogy nem, hisz az egész élet olyan #bonyolult.
Maros Edit a nagysikerű Hűvösvölgyi suli-sorozat után ezzel a sodró humorú és nagyon is életszagú regénnyel tér vissza, hogy egy jó olvasmánnyal könnyítsen a #bonyolult kamaszéveken.


bonyolultegybanda

Maros Edit: Bonyolult ​egy banda (#bonyolult 2.) 

Minden olyan #BONYOLULT. Adél körül minden összekuszálódik, és amikor már azt hinné, hogy nem lehet fokozni, rájön, hogy ebben jó nagyot tévedett! Egy szörnyű sítábor, egy borzalmas Valentin nap és egy katasztrofális iskolai bál után mi jöhet még? De hogy is lehetne könnyű az élet, ha az ember szerelme felszívódik, a legjobb barátjával összeveszett, a csajok továbbra sem rajonganak érte, és begyűjt egy szobafogságot is.

Maros Edit a nagy sikerű Hűvösvölgyi suli-sorozat után ezzel a sodró humorú és nagyon is életszagú regénnyel tér vissza, hogy egy jó olvasmánnyal könnyítsen a #BONYOLULT kamaszéveken.


azordogfeketetvisel

L. J. Shen: Az ​ördög feketét visel 

„Sötét ​és szexi…” – Oprahmag

Maddie Goldbloom kitervelt valamit arra, hogy az életében minden tökéletes legyen: karrier a divatiparban, elegáns New York-i lakás, gyermekorvos pasi. Amikor exe, Chase Black viharos belépővel visszatér az életébe egy botrányos kéréssel, Maddie azonnali reakciója az, hogy nemet mond neki.
De Chase csak az apja utolsó kívánságát akarja teljesíteni. Ezért annak ellenére, hogy a férfi összetörte a szívét, Maddie úgy gondolja, nem lehet olyan nehéz eljátszani a menyasszonyát. Különösen azért nem, mert közben talán lehetősége nyílik megleckéztetni egy kicsit az arrogáns ördögöt.
Ezután az események olyan láncolata következik, ami teljesen szétrobbantja Maddie addigi életét – és amikor Chase falai leomlanak, mindketten kénytelenek szembenézni a valósággal. Azt mondják, tartsd magadhoz közel az ellenségeidet. De mi van, ha az ellenséged éppenséggel az a férfi, akit szeretsz?
A USA Today bestsellerszerző, L. J. Shen új könyve „második esély”-regény szerelemről, veszteségről, önmagunk megtalálásáról és arról, hogyan merülhetünk teljesen el a megfelelő ember közelségében.

„Az ördög feketét visel sziporkázóan szellemes, és működik a kémia… Igazi csemege.” – Publishers Weekly
„Álmenyasszonnyal a cél érdekében!” – Marie Claire
„Finoman csábító második-esély-romantika.” – Popsugar
„Az első oldaltól tudtam, hogy ez valami különleges lesz.” – Bookgasms Blog kevesebb


aziteletcsabitas

Emma Chase: Az ​ítélet: csábítás (Jogában áll 1.)

Stanton ​Shaw washingtoni védőügyvéd lefegyverző mosolyával és megnyerő zöld szemével az a férfi, akinek nehéz nemet mondani. A férfiak olyanok akarnak lenni, mint ő, a nők pedig hanyatt esnek néhány szavától. Stanton mindent eltervezett. És az élete egy ideig a tervek szerint haladt. Egészen addig a napig, míg meg nem kapta középiskolai szerelmének, imádott tízéves lánya anyjának esküvői meghívóját. Jenny férjhez megy. Valakihez, aki nem ő.
Sofia Santos városi lány, aki azért dolgozik, hogy országosan elismert védőügyvéd legyen. Nincs ideje kapcsolatokra vagy szórakozásra. De amikor Stanton, aki kicsivel több mint a barátja, a segítségét kéri, hirtelen mint aki elveszítette a józan eszét, kilép a megszokott életéből. Elkíséri a férfit a semmi közepére, Mississippibe, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy segítsen Stantonnak visszaszerezni a nőt, akit szeret. Az esze azt súgja, megőrült… a szíve azonban valami teljesen mást.
Emma Chase, az Uralkodj magadon! sikersorozat írója a Jogában áll!-sorozat első részével tér vissza, amelyben a whiskey csak folyik, a szenvedély egyre nő, és még a legalaposabb tervet is felülírja a szívből jövő vágy.


atoszkanlany

Angela Petch: A ​toszkán lány 

Miután ​szerelme egy tragikus balesetben életét veszti, a huszonhat éves Alba magát okolja mindenért. Gyásztól és bűntudattól nehéz szívvel tér vissza gyermekkori otthonába, Rofellébe, a toszkán hegyek közt megbúvó apró faluba. Amikor egy nap magányos sétára indul a környező hegyekbe, ezüstneművel teli ládára bukkan egy régóta elhagyatottan álló, romos háznál. Talán könnyíthet a szívén, ha megtalálja az ezüstkészlet jogos tulajdonosát. De jóvá teheti-e ezzel a tévedéseit?
Alba megismerkedik Massimóval. Az öreg, aki az idősek otthonából vágyik haza a gyümölcsfái és fájdalmas emlékei közé, mélyen hallgat, amikor Alba a háborús időkről faggatja. Ami kettejüket összeköti, az a szeretteik elvesztése fölött érzett fájdalom. Szép lassan barátság szövődik köztük, és Massimo egyre többet mesél Albának Luciáról, az életvidám, csillogó szemű lányról. Lucia annak idején az ellenséges oldalon harcoló szerelmével mindent elkövetett, hogy a náci megszállóktól visszalopja a csodás olasz műkincseket. Önzetlen bátorsága hatással volt a háború alakulására – és Massimo életére is.
Alba története és Massimo háborús emlékei az olvasót ezúttal is Toscana vadregényes hegyei és zöldellő olajligetei közé repítik.
Angela Petch legújabb könyve A toszkán titok és a Toszkán emlék című regények folytatása, a trilógia záródarabja, amely az előzmények ismerete nélkül is jól követhető.


atavoliremeny

Ellin Carsta: A ​távoli remény

Hamburg, ​1888. Amikor a családfő, Peter Hansen távozik az élők sorából, hatalmas feladatot hagy hátra fiai, Robert, Karl és Georg számára. Meg kell menteniük a nagy múltú, ám eladósodott kávékereskedést, hogy megőrizzék a Hansen család jó hírnevét. A három fivér úgy dönt, kihasználja az adódó alkalmat, és kakaóföldet vásárol Afrikában. De ami egyesek számára fantasztikus kalandnak ígérkezik, az a család többi tagjának igazi rémálom.
Robert feleségével és gyermekeivel útnak indul Kamerun felé, Georg házassága válságba kerül, Karl pedig rájön, hogy valójában nem azt az életet éli, amit szeretne.
Luise, Robert kisebbik lánya nővérével és édesanyjával ellentétben lenyűgözően izgalmasnak találja az ültetvényt. Itt ismerkedik meg Hamzával, az egyik munkás fiával. Vajon egy fiatal nő, aki nem törődik a társadalmi konvenciókkal, akit nem érdekelnek az etnikai különbségek, élhet-e a mindent elsöprő igaz szerelemnek, távol az otthonától, távol azoktól, akik közé tartoznia kellene? Ellin Carsta nagy sikerű családregény-sorozatának első részében egy különös dinasztia fordulatos sorsával ismerkedhet meg az olvasó, és bepillanthat a 19. század végi Afrika misztikus világába.


aszomszedlany

Jack Ketchum: A ​szomszéd lány

A ​klasszikus horror új kiadásban!

Külvárosi környék az 1950-es években. Árnyékos, fák szegélyezte utcák, gondosan ápolt pázsit, kényelmes kis otthonok. Kellemes, békés környezet ahhoz, hogy itt nőjön fel az ember.

Kivéve a tinédzser Megnek és mozgássérült húgának, Susannek. Valahol egy zsákutcában, a Chandler család sötét, nedves pincéjében a két lány saját nagynénjük áldozatává válik, kiszolgáltatva a teljes őrületbe merülő távoli rokon kegyetlen rigolyáinak és dührohamainak. Olyan őrület ez, amely megfertőzi a nő három fiát is – végül pedig az egész környéket.

Egyedül a szomszédban élő, tizenkét éves David ütközik csak meg a történteken, tétován ingadozva a két lány és azok könyörtelen, vad kínzóinak tettei között. Ennek a fiúnak végül egy határozottan felnőtt döntést kell meghoznia.

Jack Ketchum 1989-ben megjelent története szemernyit sem öregedett az elmúlt három évtizedben, a rajongók és a kritikusok a horror egyik klasszikusaként tartják számon. A könyvből 2007-ben nagy sikerű, díjnyertes film is készült.


aszerencsesek

Mark Edwards: A ​szerencsések

Amikor egy nő holttestére bukkannak az apátság romjainál, Imogen Evans nyomozó rögtön tudja, hogy a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Fiona, akárcsak a korábbi áldozatok, békésen, nyitott szemmel, örökre az arcára fagyott mosollyal hever a hátán.
Néhány mérföldnyire innen Ben Hofland, a gyermekét egyedül nevelő apa alig hiszi, hogy végre jóra fordul a sorsa. Válása után fiával együtt a szülővárosába menekült, ahol nehezen boldogulnak. Ám váratlanul minden megoldódni látszik: Bennek állást ajánlanak, a fiát zaklató kölykök pedig eltűnnek. A hónapokon át tartó mélyrepülés után a férfi úgy érzi, végre mellé szegődött a szerencse.
Nem is sejti, hogy valaki figyeli őt és Ollie-t. Valaki, aki nem akar mást, csak boldogságot Bennek.
Boldogságot… és halált.


apingvinakimindenrekivancsivolt

Jill Tomlinson: A ​pingvin, aki mindenre kíváncsi volt

Ez itt Ottó.
Ottó pingvinfióka.
Nagyon kíváncsi.
És nagyon fontos feladata van…
Az óriási pingvinkolónián Ottó kelt ki először a tojásból. Ül a papája lábán, és mindent, de mindent tudni akar arról, hogy mi történik vele.
Mit tegyen, hogy ne legyen éhes? Miért vigyáz rá mindig másik felnőtt? Miért szükséges összebújnia a többiekkel, ha jön a vihar? Mikor nőnek ki a rendes tollai? És mikor szánkózhat végre a hasán?
Miközben folyton kérdez, a nála kisebb pingvinekre is vigyáz, akárcsak egy nagyobb testvér, és megtanítja nekik, hogyan él egy igazi pingvin. Mert a változásoktól nem kell félni, elég csak hozzájuk szokni.
Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.


amegmento

J. R. Ward: A ​megmentő (Fekete Tőr Testvériség 17.)

A ​Fekete Tőr Testvériség tiszteletre méltó történelme alatt csak egyetlen harcost zártak ki, ám Murhder tébolya nem hagyott választási lehetőséget a testvéreknek. Murhdert, egy nő arca kísért, akit nem tudott megmenteni, ezért visszatér Caldwellbe, hogy helyrehozza végzetes hibáját. Arra viszont nem készült fel, amivel a megváltást keresve szembe kell néznie.

Dr. Sarah Watkins egy orvosbiológiai cég kutatójaként igyekszik feldolgozni munkatársa – egyben vőlegénye – elvesztését. Amikor az FBI kérdezgetni kezdi a férfi haláláról, Sarah-ban egyre komolyabb kétségek merülnek fel, és hamarosan rájön a szörnyű igazságra: vállalata titkos, embertelen kísérleteket folytat, és a férfi, akiről azt hitte, ismeri és szereti, szintén részt vett a kínzásokban.
Mialatt Murhder és Sarah sorsa szétválaszthatatlanul összefonódik, lángra lobban köztük a vágy. De sikerülhet a két faj közötti szakadékot áthidaló közös jövőt építeniük? Vajon Murhder visszatér a testvérekhez, miközben új ellenség bukkan fel a vámpírok ellen vívott háborúban? Vagy magányosan kell tengetnie életét az örökkévalóságig?
A Megmentő az utóbbi évtizedek legsikeresebb természetfeletti elemeket mozgató romantikus-regény-sorozata, a Fekete Tőr Testvériség tizenhetedik része.


ahetediknovertortenete

Lucinda Riley: A ​hetedik nővér története (A hét nővér 7.) 

 

„A hét nővér-sorozat szívbemarkoló, felemelő és teljes mértékben lebilincselő.” – Lucy Foley.

A család ügyvédjének meglepő kijelentését követően, miszerint úgy véli, megtalálta a hiányzó nővérüket, Maia és Ally felfedezi, hogy az egyetlen nyomuk egy új-zélandi borászat címe, valamint egy szokatlan, csillag alakú smaragdgyűrű rajza. Mivel az Ausztráliában élő CeCe van a legközelebb, őt küldik el, hogy járjon utána a dolognak. Ezzel pedig kezdetét veszi az országokon átívelő versenyfutás az idővel, hogy még azelőtt rábukkanjanak a hetedik nővérre, mielőtt összegyűlnének a Titánon Pa Salt halálának évfordulója alkalmából…


agorillaakiolyanakartlennimintazapukaja

Jill Tomlinson: A ​gorilla, aki olyan akart lenni, mint az apukája 

Ez itt Pongó. Pongó gorillakölyök. Afrikában él, a hegyekben. Olyan bátor és okos szeretne lenni, mint az apukája, hogy vezethesse a családot és megvédhesse a kistestvérét. Egyre több feladatot vesz át a papájától, és kiderül, olyan is van, amiben már ő az ügyesebb! Hupp, a sötétben félő bagoly, Szuzi, az elcsavargott kiscica és Ottó, az örökké kíváncsi pingvinfióka után a szívünkbe zárhatjuk Pongót is, ezt a segítőkész és felelősségteljes gorillakölyköt, aki már alig várja, hogy felnőtt legyen. Felnőni vágyó kicsiknek, nagy óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánljuk.

Ezt a könyvet 5-8 éves gyerekek számára ajánljuk.


afogado

James Patterson – Candice Fox: A fogadó

Az Egyesült Államok-beli Gloucesterben magányos épület áll a sziklás parton: a fogadó, amelynek újdonsült tulajdonosa, a bostoni rendőrség exnyomozója, Bill Robinson. A fogadós kifejezetten élvezi az elszigetelt helyszínt. Amíg tucatnyi lakója megfizeti a szállásdíjat, Robinson nem kérdezősködik. Clayton Spears, a sheriff is ugyanígy tesz – ő a fogadó második emeletén lakik. Megjelenik Mitchell Cline, aki homlokegyenest ellenkező módon bonyolítja az ügyeit. Bandájába helybeli bűnözők tartoznak, akik drogot árulnak, nem egyszer öltek is. A fogadó kapuján betör az erőszak. Robinson megismerkedik Susan Solie újságírónővel, és ráébred, azzal, hogy elhagyta a várost, még nem menekült a gonosz valóságtól – és attól a felismeréstől sem, hogy felelősséggel tartozik a közösségnek. Cselekednie kell. Spears sheriff mellett Robinson segítőtársa lesz Nick Jones, veterán katona, és Effie Jones, gondnok. Össze kell fogniuk, hogy megvédjék a környéket, mert ha ki-ki csak magára számíthat, akkor nem élik túl. James Patterson amerikai bestsellerszerző. Világszerte első helyen áll a legtöbb könyvet eladók listáján – több mint 385 millió eladott példánnyal. Több mint egymillió könyvet adományozott diákoknak és katonáknak, és dollármilliókkal támogatta a független könyvesboltokat és az iskolai könyvtárakat. Floridában él családjával. Candice Fox Ned Kelly-díjas ausztrál író. Jelenleg kreatív írást tanít a sydneyi Notre Dame Egyetemen, de korábban tiszti rangban szolgált az Ausztrál Királyi Haditengerészetnél is. Kutatási területei: irodalmi cenzúra, terrorizmus.


aciciakihazaakartmenni

Jill Tomlinson: A ​cica, aki haza akart menni

Szuzi csíkos kiscica. Franciaországban lakik. Szereti kergetni a pillangókat, és szereti, ha visszafelé simogatják. Szuzi egyetlen dolgot nem szeret: eltévedni… De egyszer elalszik egy légballon kosarában, és átrepül a Csatorna felett. Hogy tud egy kismacska hazajutni a gazdáihoz a tengeren át? Szuzi mindent megpróbál: gumicsónakra és szörfdeszkára száll, úszik és hajózik, míg végre hazatalál. Jill Tomlinson meséjében Szuzi, a kismacska legyőzi a nagy vizet és megmutatja, hogy egy macska is ragaszkodhat a gazdájához.

0


You must be logged in to post a comment.

cheap ray ban sunglasses outlet
cheap oakley outlet sale
cheap Ray Ban sunglasses online
cheap Ray Ban sunglasses outlet uk
Cheap Ray Bans Outlet
cheap ray bans sale
cheap ray ban glasses
Ray ban sunglasses for cheap
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban glasses outlet
cheap ray ban glasses
cheap oakley sunglasses outlet
Wholesale oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses online
occhiali da sole ray ban clubmaster oakley Italia ray ban italia occhiali da sole ray ban outlet