Hírek, aktualitások

Októberi könyveink

 


vegallomasfogado

Bernáth Zsolt: Végállomás ​fogadó (Orsi trilógia 3.)

Te mit tennél meg a barátaidért? Vagy bárki másért? Szinte mindent?
A tizenötéves Orsi az ősöreg, szellem lakta York városában kénytelen újragondolni mindazt, amit addig életről és halálról tudott. Ami viccesen hihetetlen kísértetsztorinak indult, az titkoktól terhes nyomozássá alakul, és a családi múlt szövevényes szálait is fel kell fejteni ahhoz, hogy Orsi megmenthesse az édesapját.
A kétségbeesett, de eltökélt kamaszlánynak segítsége is akad: Jon, a kissé gőgös angol fiú, akinek hóbortos nagybátyja szellemek fényképezésével foglalkozik, Angie, a sokáig érthetetlen okból mindig derűs és különleges képességekkel bíró kislány, valamint egy furcsa öregúr, aki nem mindig látszik a tükörben…


vegallomas

David Baldacci

Végállomás

Atlee Pine FBI-ügynök egész életében az ikertestvérét, Mercyt kereste, akit hatéves korában elraboltak. A lány eltűnése szétszakította Atlee családját, és a szülei végül minden magyarázat nélkül őt is magára hagyták.
Egy majdnem végzetes nyomozás után Atlee végre nemcsak azt tudta meg, mi állt a tragédia hátterében, de arra is bizonyítékot talált, hogy a nővére túlélte az elrablását, és évekkel ezelőtt a fogvatartóitól is sikerült megszöknie. Ám hogy ezután mi történhetett vele, arról Atleenek fogalma sincs. Amikor végre fény derül az igazságra, a nőnek élete eddigi legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, ráadásul mindent elveszíthet…

„A Végállomás egy klasszikus David Baldacci-regény. Tele érzelmekkel és izgalmakkal, a történet pedig annyira szövevényes, amilyet csak ő tud alkotni.”
BookReporter.com

„Egyszerűen remek… Összetett regény egy nagyon érdekes nőről, amelyben nem csak egy ügyet kell megoldani. Baldacci egyik legjobbja.”


varjvelem

Amy Daws

Wait ​with me – Várj velem 

Miért kérd kölcsön az összes ismerősöd autóját, hogy szervizbe vihesd?

A romantikusregény-író, Kate Smith írói válsága miatt egy sort sem képes írni. Ráadásul a nemzetközi sikert aratott erotikus Panzió-sorozata jogdíjának utolsó részleteit éli fel, így szinte bármire kész lenne azért, hogy újra megszállja az ihlet. Még arra is, hogy nap mint nap besurranjon egy autószerelő műhely ügyfélvárótermébe, ahol a szavak szabadon és perzselő forrósággal ömlenek, akárcsak az ingyen kávé.

Sikerül észrevétlennek maradnia egészen addig, míg a keménykötésű és jóképű autószerelőnek, Miles Hudsonnak fel nem tűnik a furcsa kis vörös lány, aki a személyzeti bejáraton át lopakodik ki és be.

A lány viszont túl izgalmasnak tűnik ahhoz, hogy csak úgy leleplezze. És Kate-nek is kapóra jön, hogy első kézből szerezhet információkat az új könyvötletéhez.

Üdítően szellemes és megkapó romantikus történet, a Passionflixen várható új film regényalapja.


vakfolt

Paula Hawkins

Vakfolt

Hogy ​mondhatsz ilyet? Hogy lehetsz ilyen vaksi?
Edie, Jake és Ryan gyerekkoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Ők hárman – szemben az egész világgal. Edie azt hitte, ez a kötelék mindent kibír. Így aztán amikor Jake-et brutálisan meggyilkolják, és Ryant vádolják a gyilkossággal, Edie világa darabjaira hullik.
A nő évek óta most először magára marad. Az isten háta mögötti házban lakik, ahol előtte kettesben éltek Jake-kel. Edie-t porig sújtották az események, és halálra rémült – amire jó oka van. Valaki figyeli. Valaki csak erre a pillanatra várt. Most, hogy Edie magára maradt, újra szembe kell néznie a múlt darabkáival, amelyeket igyekezett a szőnyeg alá söpörni.
Paula Hawkins a világ egyik legismertebb és legsikeresebb thrillerszerzője. Zimbabwéban született, és 1989-ben költözött Londonba. Könyvei sikere előtt újságíróként dolgozott. A lány a vonaton 2015-ben, A víz mélyén pedig 2017-ben jelent meg, előbbiből 2016-ban listavezető amerikai film készült, a főszerepben Emily Blunttal. Könyvei világszerte több mint huszonhét millió példányban keltek el. A lány a vonaton 2015 legjobban fogyó könyve lett, és a könyvkiadás szinte minden rekordját megdöntötte: negyvenhat nyelvre fordították le, ötven országban jelent meg, több mint száz hétig nem került le a New York Times bestsellerlistájáról – ebből negyven hetet a lista élén töltött.


vadito

L. J. Shen: Vadító (Vágyak iskolája 3.)

 

„Az ​év legjobb könyve.” – When Vane Reads blog
„Felkorbácsolja az érzelmeket.” – BluvsBooks blog

Az összetört szívek szellemei visszatérnek

Vaughn Spencer.
Csak úgy nevezik: A Vadító.
Számomra nem több egy szívtelen királyfinál.
A szülei uralják a várost, a rendőrséget és a Fő utca minden polgárát és üzletét.
Nekem nincs másom, csak az én szaftos kis haragom, amit iránta érzek – amióta egyszer majdnem megölt.
Miközben minden hétvégén más csajjal kavar, sorra töri a szíveket, orrokat és szegi meg a szabályokat, arra is marad ideje, hogy engem szívasson.
Foggal-körömmel küzdök ellene, és nem számítok arra, hogy a gimnázium befejezése után az óceán túloldalára is követ majd.
Most mégis itt van velem egy sötét, kísérteties kastélyban, London külvárosában.
Ösztöndíjas gyakornok. Egy pazar szobrász. Egy született zseni.
Azt mondják, ez a hely el van átkozva, és tényleg.
A Carlisle-kastély két szörnyű titkunkat is őrzi.
Vaughn azt hiszi, megölheti az elmúlt idők szellemeit, de van valami, amit nem tud. Hogy amit kaszabol, az a szívem.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shentől megérkezett egy új, érzelmes, önálló regény az első szerelemről, a második esélyről és arról, hogyan élhetsz túl fiatalon egy lélegzetelállító veszteséget.


vadaszparti

Lucy Foley: Vadászparti 

 

Sunday Times No.1 bestseller

MINDENKIT MEGHÍVTAK.
MINDENKI GYANÚS.
ÉS MINDENKI ERRŐL BESZÉL.

„Zsibbasztó, letaglózó” – A. J. Finn
„Csalafinta, csavaros és hullajó” – Daily Mail
„Letehetetlen” – John Boyne
„Foley felülmúlhatatlan” – The Times
„Kiráz tőle a hideg” – Adele Parks
„Eszelős, agyafúrt” – Dinah Jefferies

Az isten háta mögötti vadászlakban, Skócia erdőségeinek mélyén összegyűlnek a régi barátok egy fergeteges szilveszteri partira.

A szépség.
A tökéletes pár.
A rapszodikus alkat.
Az újdonsült szülők.
A hallgatag.
A belvárosi srác.
A kívülálló.
Az áldozat.
Nem baleset volt – gyilkosság történt… barátok között.

Lucy Foley írt már három regényt, amelyeket tizenhat nyelvre fordítottak le, de ez az első thrillere, és A vadászparti sikere minden képzeletet felülmúlt – világszerte több mint negyven kiadásban kapható, és hosszú időre kibérelte magának az eladási listák csúcsát. Foley Londonban él.


toszkanrejtely

Anne L. Green: Toszkán ​rejtély (Hatalom, mámor, Toszkána 3.)

Amikor ​egy életen át őrzött titok felszínre kerül, az mindent megváltoztat
Katie és Daniele életének fonala a köztük lévő ellentétek dacára egymásba fonódott. Szerelmük gyökere mélyre nyúlik, de megpróbáltatásaiknak közel sincs még vége. Szembe kell nézniük az Allegrinik titkainak béklyóival és a birtokot fenyegető rosszakarókkal. Daniele a nyomás hatására kitörésre készül. Úgy dönt, megméretteti egy neves borversenyen a Toszkána vérét. Kétségek gyötrik ugyan a sikert illetően, hiszen jól tudja, bárhogyan végződik a verseny, az egész életük megváltozik. Ha nyernek, a dicsőségnek hála határ a csillagos ég, ám ha veszítenek, a birtok jövőjét és az Allegrinik nevét örökre megbélyegzik, de jól tudja, az az egyetlen helyes döntés, ha a szívét követi.
A Toszkán rejtély a Hatalom, mámor, Toszkána-sorozat befejező része, amelyben az írónő váratlan helyzetekkel és a tőle már megszokott csavarokkal borzolja fel az olvasók kedélyeit. A történet előrehaladtával felmerül a kétely, vajon a szerelem beérik-e a legsötétebb időkben is.


tonkretettbabacskak

Ker Dukey · K. Webster

Pretty ​Broken Dolls – Tönkretett babácskák

Árulás és düh: nagy, gennyes seb.
Ki lesz a győztes?
Mester vagy Szörnyeteg?

Sérülten, megtörve, de megoldásért kiált: Visszahozni mindenáron az egyetlen jó babát.

Nem megbocsájtható se hűtlenség, se kudarc: A Szörnyeteg bosszúra éhes: ha harc, hát legyen harc.

A mi Mesterünk csak gyengédségre éhezett: A tönkretett babák nem kerülhetik el a végzetet.

A vihar közeleg, mindjárt ránk zúdul a káosz: A két nagy játékos épp most veszi be a várost.

Ki éli túl vajon? Ki nyeri díjként a kedvesét? És kiből lesz végül mindössze járulékos veszteség?

A rajongásig szeretett vagy gyűlölt Csinos játék babák-sorozat utolsó kötete.


tehetsegektanodaja

Silke Schellhammer

Első ​óra: Állati hangos!

Alva ért az állatok nyelvén. De új bentlakásos iskolájában, a Tehetségek Tanodájában senki nem lepődik meg ezen. Hiszen ott minden gyereknek van valamilyen különleges képessége. De vajon mit jelenthet az információs panelen időnként felbukkanó titokzatos vers? Lehet, hogy tényleg kincset rejt a sziget?
Olvasd el az izgalmas sorozat első részét, és választ kapsz a kérdésekre!


tanitsmegszeretni

Emma Chase: Taníts ​meg szeretni! (Lakeside Love 1.) 

Garrett ​Daniels élete sínen van. Az öntelt és karizmatikus egykori gimnáziumi amerikaifutball-sztár istenített fociedző és „menő” tanár a szülővárosában, ahol ő nem egy egyszerű aranyifjú – ő már platina. Remek barátai vannak, szép háza a tóparton, és a legjobb társa, akire ember csak vágyhat: Snoopy, az albínó beagle.

Callie élete is szépen alakul… az ország másik felén. De bizonyos körülmények miatt, melyekről legszívesebben soha többé nem beszélne, haza kell jönnie, hogy segítsen a szüleinek. Helyettes tanárként helyezkedik el abban a gimnáziumban, ahova diákként járt. Az új szerepben piszkálódással, tomboló hormonokkal, folyamatos pletykálkodással és bőséges drámával kell megküzdenie… főleg a tanáriban. Amikor Garrett felajánlja régi középiskolai szerelmének, hogy megtanítja neki szuper tanári trükkjeit, Callie megragadja a lehetőséget… de vissza kell fognia magát, hogy ne ragadja meg Garrettet is. Köztük csak barátság lehet. Vagy… talán végre leiskolázza őket a szerelem?

A New York Times és a USA Today bestsellerszerző Emma Chase ezen sorozata a New Jersey-i Lakeside-ba kalauzol el minket, ahol a szerelem körbelengi az egész várost. Az első kötetben vicces és megható pillanatok váltják egymást, sok-sok szenvedéllyel fűszerezve.


szuperhosextrakkal

Angel Payne

Szuperhős ​extrákkal 

Ha Los Angeles belvárosában dolgozol egy ötcsillagos szálló éjszakásaként, ott nincs hiány különcökből.

De egyik sem készített fel a Villanóra. Megmentette az életem.

Immár ő az én szuperhősöm – egy álompasi, akinek nem csupán egy puszival szeretném kifejezni a hálámat. Kár, hogy az igazi neve Reece Richards, aki a való életben az én hangyás főnököm.

A gonosz exe és a világszintű birodalma miatt nemigen megy neki az elköteleződés – arról nem is beszélve, hogy ez a várost járó eszelős el akar pusztítani mindent, ami kedves neki.

De egyvalami mindennél jobban beleavatkozhat a terveibe. A szívem.

A Gyötrődések-sorozat tüzes önálló művek gyűjteménye, amiket egytől egyig a romantikus regények legnagyobb nevei jegyeznek egyedül vagy többedmagukkal. Botrányos, frissítő és elképesztően vad történetek.

Tökéletes vérpezsdítő esti olvasmány a lebilincselő románcok kedvelőinek.


szinglifelesegek

Gina LaManna

Szingli ​feleségek 

Gyönyörűek. Elkeseredettek. Halálosak? Egy könyvklub ritkán végződik gyilkossággal, igaz? Mégis pontosan ez történik, amikor három nő, Anne, Eliza és Penny az esti programjukra érkeznek: kezükben az elolvasott – vagy legalábbis nagyjából átfutott – könyvvel és egy üveg borral. Az este remekül kezdődik, hiszen még az önsegítő kötet szerzője is csatlakozik hozzájuk, akinek a mantrája az, hogy a nők mindenre képesek, csak akarniuk kell. A beszélgetés azonban csakhamar a csélcsap férjek témájára terelődik, a levegő hirtelen megfagy, és immár minden jelenlévőből a bosszú beszél – az este végére pedig egy férfi holtan fekszik. A nők közül mindnek van indítéka a gyilkosságra. Mindegyikük takargat valamit. És mindegyikük hazudik. Mi történt azon a végzetes éjszakán? Kizárólag a bűnös tudja. Vajon a férfi egyikőjük bosszúvágyának az áldozata, vagy a valóság az írói képzeletre is rácáfol?


szerelemazamazonasmelyen

Komlós Kinga: Szerelem ​az Amazonas mélyén 

 

Lara ​egy szigorú és kissé érzéketlen doktornő, aki keményen megdolgozott azért, akivé vált. Ennek ellenére – vagy éppen emiatt –, kollégái összesúgnak a háta mögött, a szakmai tudását gyakorta megkérdőjelezik. Egy napon találkozik egy szemtelen, de annál szórakoztatóbb férfival, akinek sikerül mosolyt varázsolnia az arcára. Rick a társaival együtt expedíciókat és túrákat szervez az Amazonas-medencébe.
Amikor Lara egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap, életében először repülőre ül, amit azonban eltérítenek, majd lezuhan a hatalmas Amazonas felett. A maroknyi túlélőre Rick és csapata talál rá. Kezdetét veszi a dzsungelbéli kaland, amelynek során Lara egyre jobban ráébred arra, hogy ki is ő valójában.
Az ősi vadon hatására olyan dolgokat tesz meg, amiket még ő maga is alig hisz el. Rick pedig olyan romantikus és szenvedélyes érzelmeket vált ki belőle, amelyek létezéséről eddig nem is tudott.
Vajon két, ennyire különböző életet élő ember találkozása csupán a véletlen műve?
Az Amazonas sűrűjében eközben egyre többen keresnek egy bizonyos titokzatos forrást, amelynek helyét Rick mindenáron titokban akarja tartani…


supermanremenysugar

Matt de la Peña

Superman ​– Reménysugár

Elképzelhetetlen erőknek parancsol.

Clark Kent világéletében gyorsabb, erősebb – jobb – volt mindenkinél. De nem dicsekvésre nevelték, és bajba kerülne, ha felhívná magára a figyelmet. Ráadásul nem érdemelte ki a képességeit… egyelőre.

De minden erőnek megvan az ára.

Ahogy telik az idő, egyre nehezebb kordában tartani a tettvágyát. Clark egy lány sírását követve megismerkedik Gloria Alvarezzel, és felfedezi Smallville sötét titkát. Kiderül, hogy nem csak Clark titkolózik.

A legjobb barátja, Lana Lang segítségével elhatározza, hogy fényt derít az igazságra. Miféle gonoszság rejtőzhet a kisvárosban a felszín alatt? És milyen árral kell számolnia Clarknak, ha kilép az árnyékból?

A világ előtt Smallville-t kell megmentenie.

Tudj meg mindent az ikonikus alakról!


sanghajutolsorozsaja

Weina Dai Randel

Sanghaj ​utolsó rózsája 

A ​vibráló dzsesszkluboktól az ostromolt város elszegényedett utcáiig, a Sanghaj utolsó rózsája egy időtlen, magával ragadó történet szerelemről és megváltásról.

A japánok által megszállt Sanghajban két különböző kulturális hátterű embert egymás mellé sodor a végzet és a zene adta szabadság…

1940. Aj-ji Sao fiatal örökösnő és egy egykor népszerű, fényűző sanghaji éjszakai klub tulajdonosa. Ernest Reismann egy nincstelen zsidó menekült, aki Németországból érkezett, és kívülállóként menedéket keres egy óvatos idegenekkel teli városban. Majdnem minden reményét elveszíti, ám egy nap megismerkedik Aj-jival. Mikor Aj-ji alkalmazza Ernestet, hogy zongorázzon a klubjában, a szokásokkal való dacolása szenzációnak számít. Ernest hirtelen kelt hírnevének köszönhetően Aj-ji klubja ismét Sanghaj legnépszerűbb szórakozóhelyévé válik. Nemsokára ráébrednek, hogy nem csupán a dzsessz iránt érzett szenvedély köti össze őket, ám a különbségeik leküzdhetetlennek tűnnek, Aj-ji ráadásul egy másik férfi jegyese.

Miközben egyre inkább elmérgesedik a háború, Aj-ji és Ernest elszakadnak egymástól, s a szerelem és a túlélés közti választás is egyre nehezebbé válik. A nyomasztó eshetőségek végül az események olyan láncolatát indítják el, melyek örökre megváltoztatják az életüket.


remalmoksikatora

William Lindsay Gresham: Rémálmok ​sikátora 

 

A ​Rémálmok sikátora egy cirkuszi látványosság, egy vadember leírásával kezdődik. Az illető valójában visszataszító alkoholista, aki remek szórakozásként szolgál a megbotránkozni vágyó és gúnyra éhező közönség számára. A fiatal Stan Carlisle is a karneválban dolgozik, és ahogy elnézi a szerencsétlent, azon tűnődik, vajon miként képes valaki ilyen mélyre süllyedni. Megfogadja, hogy bármi történjék is vele, nem fogja hagyni, hogy hasonló sorsra jusson. Mivel Stan intelligens és kellőképpen becsvágyó figura, akinek ráadásul nincsenek gátlásai, hamarosan egyre feljebb lép a ranglétrán. A színpadon mentalista szerepébe bújik oldalán egy csinos fiatal lánnyal – akit közben el is vesz feleségül, majd sikeresen boldogtalanná is tesz – aztán spiritisztává képzi át magát, aki immár fényűző otthonokban nyújt szolgáltatásokat az arra fogékony, tehetősebb polgárok számára. Úgy tűnik tehát, hogy az egész világ Stan lába előtt hever… William Lindsay Gresham regénye igazi gyöngyszem. És éjfeketén fénylik. Klasszikus amerikai mese mások és önmagunk megtévesztésének ezerféle módjáról, egyúttal álom a megváltásról – amely végül álruhába bújt rémálomnak bizonyul. A regényből Guillermo del Toro rendezésében Bradley Cooper. Rooney Mara, Cate Blanchett és Willem Dafoe főszereplésével nagyszabású mozifilm készült.


oskorikuldetes

Blanca Álvarez

Őskori ​küldetés

Nagyszerű segédeszköz a memória edzéséhez. A könyv segítségével a gyerekek visszatérnek az őskorba, ahol rengeteg szórakoztató kalandban lehet részük. Valamennyi gyermek kedvence lehet a könyv, de az ADHD-val küzdők különösen megkedvelhetik. A szerző neves gyermekpszichológus és pszichoterapeuta, valamint a memória specialistája.
Az emlékezőképesség edzése valamennyi korosztály számára fontos. A jó memória javítja az olyan képességeket, mint a gondolkodás, hiszen több adat áll a rendelkezésünkre, melyekkel a mentális műveleteket végezhetjük. Az iskoláskorú fiúk és lányok részére különösen hasznos a saját fejlődési szintjüknek megfelelő könyvek olvasása. Ha ehhez még olyan tevékenységek is társulnak, melyek az emlékezőkészség edzésére irányulnak, fejlődésük szórakoztató módon valósul meg.


orokseg

Nora Roberts

Örökség

Egy ​regény anyáról és leányáról, becsvágyról és romantikáról, valamint egy szörnyű fenyegetés hatására újjáéledő múltbéli traumáról szól…
A New York Times bestsellerszerzőjétől

Adrian Rizzo hétéves volt, amikor először találkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei marylandi házába került, ahol egy hosszú nyáron át limonádét ivott, játszott a kutyákkal, új legjobb barátnőre tett szert… és barátnője tízéves bátyjával megtapasztalta az első szerelem izgalmát. Lina eközben bejárta az országot, fitneszmárkáját népszerűsítve és milliárdos üzletté fejlesztve. Nem volt értelme a múlton rágódni.
Tíz évvel később Adrian, Lina nyomdokaiba lépve, de a kreatív irányítás fenntartására törekedve, elkészítette saját jóga- és edzővideóit. Anyjához hasonlóan ő is hűvös fejű és becsvágyó. Nem állnak közel egymáshoz, de szívélyes a kapcsolatuk… mindaddig, amíg nem keresztezik egymás útját.
Ám míg Lina elutasítja azokat a halálos fenyegetéseket, amelyeket a lánya szinte rutinszerűen kap, ahogy a népszerűsége növekszik, Adrian nem tehet róla, de nyugtalanítónak találja az ördögi mondókákat. Évről évre folyamatosan érkeznek. A postai bélyegző változik, de a fenyegető hangnem ugyanaz marad. Az után is kapja őket, hogy visszatér Marylandbe, és újra találkozik Raylannel, gyerekkori szerelmével, aki immáron felnőtt férfi, és zöld szeme igézőbb, mint valaha. Néha úgy tűnik, hogy a fenyegető üzenetek valóban csak rutinszerűek, és semmi sem lesz belőlük. Egészen addig, míg a gyilkosságok el nem kezdődnek, és az izgalom fokozódik.


nightingaleway

Samantha Young

Nightingale ​Way 

Logan a Scotland Streetből a saját vérforraló történetével tér vissza…

Logan két év szabadságvesztéssel fizetett a hibájáért. Most azonban készen áll az újrakezdésre. Van lakása, jó állása, és minden ujjára akad egy nő, aki boldogan segít elfeledtetni a múltat. Kivéve a szomszédban lakó lányt, aki viszont túlságosan is felkelti a figyelmét…

Grace a családja elől menekült messzire. A saját igényei szerint kialakított új élete szinte mesébe illően tökéletes. Már csak a nagy Ő hiányzik, ám előbb rá kell jönnie, hogyan koptassa le az ellenállhatatlan, ám vérlázítóan pimasz nőcsábász szomszédját.

Grace elhatározza, hogy nem enged Logannek, mígnem egy váratlan fordulatnak köszönhetően rájön, hogy a zabolátlan szívtipró pont olyan megbízható, gerinces férfi,
amilyet ő is keres. A lány már éppen beadná a derekát, amikor a zűrös múltja közbeszól, és azzal fenyeget, hogy mindent lerombol…


mostohaszenvedely

Lexi Ryan: Mostoha ​szenvedély (Blackhawk fiúk 2.)

 

A kérés egyszerű volt: ne hagyjam bajba keveredni az új mostohahúgomat nyáron.
Sohasem találkoztam Grace Lee-vel. Anyám azt mondta, csendes, művészlélek egyetemista, zűrös múlttal. Igent mondtam, nem tűnt nagy ügynek. Gondoltam, odaköltözik hozzám egy magának való, mogorva lány, aki napjai nagy részét a szobájába zárkózva tölti.
Nem számítottam rá, hogy maga a testet öltött vágyálmom libben be az ajtómon, és fenekestül felforgatja az életem.
Egy lány rengeteg sötét és fájdalmas titokkal. Mindent félredobnék azért, hogy megmentsem őt a múltjától.
Rohanok, hogy segítsek rajta, bármekkora árat is kell fizetnem érte.
Még hogy ne hagyjam bajba keveredni? Grace maga a baj. És én a világért sem maradnék ki.
A Mostoha szenvedély a Blackhawk fiúk feszültséggel teli, szexi sportrománc-sorozatának második regénye a nálunk is népszerű Sodródás írójától, Lexi Ryantől.
Foci. Titkok. Hazugságok. Szenvedély. Ezek a srácok nem játszanak tisztán. Melyik Blackhawk fiú fogja elrabolni a szíved?


melyviz

Patricia Highsmith: Mélyvíz 

 

„A ​love story soha nem a teljes történet.”
Victor Van Allen higgadtan, a barátai számára felfoghatatlan nyugalommal fogadja el felesége cseppet sem titkolt kilengéseit. Melinda nyilvánosan kezd ki férfiakkal, akiket még a házukba is meghív, és férjével mit sem törődve marasztalja őket éjszakára. A rendkívül intelligens férj látszólag hozzászokott a helyzethez, és egy külön világot alakított ki magának a ház másik felében.
De egyszer csak az asszony egyik korábbi szeretőjét meggyilkolják. Vic – hogy a felesége szeretőit elriassza – azt kezdi terjeszteni, hogy ő volt a tettes. A makulátlan jellemű, a környezetében nagy tiszteletnek örvendő férfinak ezt nem hiszik el, de a gyanú egyre több emberben feltámad, amikor Melinda egy újabb szeretője is meghal…
A regény legújabb filmfeldolgozása igazi sztárparádé: Adrian Lyne rendezte, a főszerepet pedig Ben Affleck alakítja.

Patricia Highsmith (1921-1995) amerikai írónő a pszichológiai thriller műfajának óriási hatású klasszikusa. Már az első, Két idegen a vonaton című regényével ismertté vált a nagyközönség számára, miután Alfred Hitchcock filmvászonra vitte a történetet. A Mr. Ripleyről szóló könyveiben (A tehetséges Mr. Ripley, Ripley a mélyben, Ripley és a maffiózók stb.) a szerző izgalmas – és erkölcsileg felkavaró – játékot játszik az olvasóval: intelligens sorozatgyilkosát olyan mély beleérzéssel ábrázolja, hogy megkedveljük, sőt szinte szurkolunk neki, hogy megússza a bűntényt. A Mélyvíz – Patricia Highsmith legsikeresebb könyve, melyből több filmadaptáció is készült – bravúrosan, minden apró részletével tárja elénk egy pszichopata gyilkos legbensőbb énjét.
„Emlékszem, miután egy antikváriumban megvettem, arra gondoltam: “Miért nem említette nekem soha senki ezt a könyvet?”… A lélek sötétsége, a fóbiák, félelmek mind egy házaspár otthonában összpontosulnak, és ez engem mindig érdekelt: ez a durva háborúskodás férj és feleség között.” – Gillian Flynn


kovesdapillangot

Martta Kaukonen

Kövesd ​a pillangót!

Lebilincselő pszichológiai thriller Gillian Flynn szellemében.
A húszéves Ira sorozatgyilkos. Tetteinek gyökerei a múltjába nyúlnak vissza – a gyermekkorába, amelytől kegyetlenül megfosztották. Az sem véletlen, hogy a szülei az Ira nevet adták neki, ami latinul annyit tesz: gyűlölet.
Clarissa középkorú pszichoterapeuta, a neve Finnországban a szakma csúcsát jelenti. A tévéből és a női magazinokból mindenki ismeri őt, a szerencsésebbek pedig elegáns rendelőjébe is bebocsátást nyernek. Amikor Ira Clarissa kliense lesz, kezdetét veszi a macska-egér játék, amelynek szabályai egyikőjük számára sem világosak. Egy ilyen játszma szinte sosem végződik jól.Martta Kaukonen (Kuopio, 1976-) helsinki filmkritikus. A Kövesd a pillangót! az első regénye.


kimozog

Antje Flad: Mi ​mozog? 

Kukucs! Ki sürög-forog az erdőben?
Told el az ujjaddal a kis képeket, és megtudod!

Miközben a lapozó bájos rajzait nézegetve nagyokat kacagnak a legkisebbek azon, hogyan bújócskáznak az állatok, észrevétlenül fejlesztjük a finom motorikájukat is.
Még megjelent:

Kukucs Könyvek: Ki kopog?


kibujikelo

Antje Flad: Ki ​bújik elő?

Minden oldalon egy állatka bújik ki a tojásából. Told el az ablakot, és nézd meg, ki van mögötte!


helenatitka

Lucinda Riley: Helena ​titka 

 

Egy varázslatos ház. Egy emlékezetes nyár.
Úgy tartják, hogy aki először vendégeskedik a Pandóra-házban, szerelembe esik…
Helena több mint két évtized után visszatér Ciprusra a családjával, hogy birtokba vegye örökségét, a Pandóra-házat, ahol kamaszként egy varázslatos nyarat töltött el. A gyönyörű épület és az asszony megannyi titkot őriz, amelyeket ez idáig oly gondosan rejtegetett a családja elől.
Kamasz fia, Alex nemcsak a felnőtté válás minden nehézségével kénytelen szembenézni, de mindenáron védelmezné varázslatos szépségű édesanyját. Hajtja ugyanakkor a kíváncsiság, hogy megtudja, ki is valójában az apja.
Amikor Helena a szigeten összefut élete első szerelmével, Alexisszel, a találkozás olyan események sorozatát indítja el, amely alapjaiban rengeti meg a nő múltját és jelenét is. Az asszony és a fia is tisztában vannak azzal, hogy ha kinyitják Pandóra szelencéjét, onnantól fogva az életük végérvényesen megváltozik. Vajon készen állnak rá, hogy ezt megtegyék?


harag

Max Seeck

Harag

Eliel Zetterborgot, a RealEst nagyvállalat vezérigazgatóját meggyilkolták előkelő helsinki otthonában. A lakásban betörés nyomait nem találják, és az egyetlen nyom egy halom puzzle-darabka a könyvtárszoba üvegasztalán. Az elsőre egyszerűnek tűnő ügy azonban hamarosan igazi kihívásnak bizonyul a rendőrség számára, miután előkerül egy fénykép a múltból, rajta valami egészen hátborzongatóval…
Jessica Niemi nyomozó szabadságot vett ki, hogy felkutassa a boszorkányszektát, amely korábban az életére tört. Távollétében társát, Yusufot bízzák meg a nyomozás vezetésével, ám ahogy a férfi beleássa magát az ügybe, rájön, hogy szüksége van Jessica segítségére. A gonosz ugyanis, akit mindvégig kerestek, visszatért, és a megfelelő pillanatra várva lesben áll, hogy lecsapjon…
A Boszorkányvadász és a Hálóban világhírű finn szerzőjének új, lebilincselő pszichológiai thrillere a keserűség, a féltékenység és a soha be nem gyógyuló sebek regénye.


ezmarrolunkszol

Gaby Roney: Ez ​már rólunk szól 

 

Lenor ​íróként mindent elért, amit lehetett. A világ a lábai előtt hever, a könyvei sikeresek, ám ő mégis magányos. Új lendületet hoz az életébe, hogy az egyik könyvét megfilmesítik.
A férfi főszereplőt alakító Kilian Nolay ex-színésszel kapcsolatuk nem indul túl egyszerűen. Lenor eddig tökéletesen felépített, bástyákkal védett, saját kis világát Kyl a pillanat töredéke alatt rombolja szét. A filmforgatás elindul, és kénytelenek együtt dolgozni.
Ez még így Lenor számára elfogadható is lenne, de mind a könyvkiadó, mind a filmstúdió olyan ötletekkel áll elő a reklámkampányra hivatkozva, ami által az írónő kénytelen feszegetni saját határait és kilépni komfortzónájából a film sikerének érdekében.

Amikor már úgy látszik, sínen van kettejük kapcsolata, hirtelen minden a feje tetejére áll: fenyegető levelek, bomba, családi botrány.
A sors rendesen összekuszálja a szálakat mindkettejük életében, és csak remélhetjük, hogy a végére minden a helyére kerül a megfelelő helyen, a legjobb pillanatban!

Kiliant milyen érdekek fűzik a forgatáshoz? Valóban vonzódik Lenorhoz, vagy az ex-színész, a való életben is csak szerepet játszik? Vajon kik törnek az életükre, és miért?


ezfajnifog

Stephanie Wrobel: Ez ​fájni fog 

 

Üdvözlünk ​a Bölcsesség Erdejében! Megőrizzük a titkaidat, ha te is megőrzöd a mieinket!

Natalie Collins már fél éve nem hallott a húga felől.
Amikor utoljára beszéltek, Kit élete nem állt másból, mint unalmas munkanapokból, kötelező „boldog órákból” és halott édesanyja siratásából. A fiatal nő biztos volt benne, hogy az élet ennél sokkal többet tartogat számára.
Majd rátalált a Bölcsesség Erdejére.
Egy magánkézben lévő kis szigeten a Bölcsesség Erdejének vendégei hat hónapos képzésen vesznek részt, és ezalatt tilos kapcsolatba lépniük a külvilággal. A szigorú szabályok nyomós okkal születtek: a vendégek így összpontosíthatnak igazán a valódi bátorságra, így válhatnak teljesen önmagukká. Natalie nem támogatta az ötletet, de Kitnek elege lett nővére cinizmusából, és útnak eredt a szigetre.

Hat hónappal később Natalie e-mailt kap egy a Bölcsesség Erdejéhez köthető címről: Tudjuk, mit csinált. Ön akarja elmondani a húgának, vagy ránk bízza? A pánikba esett Natalie a szigetre rohan, hogy tisztázza magát a húga előtt, és hazavigye őt. Ám könnyen lehet, hogy a titkaikat féltékenyen őrző testvérpár egyik tagja sem hagyja el többé a Bölcsesség Erdejét…

Stephanie Wrobel, a Bocsáss meg, Rose Gold! szerzőjének új regénye vérfagyasztó thriller a családi kötelékek között megbúvó sötétségről,

 


ertedbarmitmegtennek

Kristan Higgins

Érted ​bármit megtennék 

Connor O’Rourke tíz éve vár arra, hogy Jessica Dunn-nal végre hivatalossá tegyék a kapcsolatukat. Szakmailag mindketten révbe értek, hiszen a férfi étterme virágzik, és Jessica is megtalálta álmai állását a Kék Gém Pincészetben, ideje hát a magánéletükre koncentrálni.
Amikor Connor összeszedi magát és felteszi a nagy kérdést, Jessica a leghatározottabb nemmel válaszol. A lány minden energiáját leköti ugyanis, hogy az öccse életét egyengesse; úgy érzi, a házasság nem neki való. Ő tökéletesen beérné egy olyan kötetlen kapcsolattal, amiben eddig is éltek. Connornak azonban ez már rég nem elég, ideje hát egy olyan lányt keresnie, aki hajlandó hozzámenni. Ezt azonban minden bizonnyal könnyebb mondani, mint megtenni, hiszen Jessicán kívül nem szeretett más nőt.


emeldatetet

Jana Aston: Emeld ​a tétet! (A szerencse lovagjai 1.)

Las Vegasban minden megtörténhet. És meg is történik.
Mindig jó kislány voltam. Keményen dolgozom, betartom a szabályokat és elérem a kitűzött célt.
De néha a jó kislányok is olyasmire vágynak, ami nem tesz jót nekik. Vagy olyasvalakire, aki nem tesz jót nekik. Mondjuk, az új főnökre.
És néha nagyon csúnya dolgokat tesznek, hogy felkeltsék a figyelmét. Mondjuk, árverésre bocsátják a szüzességüket.
Ki gondolta volna, hogy ennyire mérges lesz?
Talán nem ez volt életem legjobb terve…
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston a rá jellemző frenetikus humorral írta meg édesen szexi, önálló regényekként olvasható sorozatát, A szerencse lovagjait, amelynek szereplői a legképtelenebb eszközöket is bevetik, hogy beteljesítsék a vágyaikat.


elveszettbabacskak

Ker Dukey · K. Webster

Pretty ​Lost Dolls – Elveszett babácskák

Ragadtad már meg más lelkét valaha a saját lényeddel,
magadba szívva őt, hogy a részeddé váljon?
Én igen.
Végre elkezdtem élni, érezni és szerelembe esni
– ebben a nagy káoszban, ami körülvesz.
Kibújtam a védőpáncélomból, és beengedtem valakit a szívembe.
Nyitva hagytam a lelkemet.
Nyitva hagytam a szívemet.
Nyitva hagytam az ajtót.
Ő pedig elrabolt.
Dillon… sajnálom.

Bennynek volt egy beteg babácskája, hajjajaj.
Aki pont úgy vágyott a sötétségre, mint ő maga, hajjajaj.
Úgyhogy közösen gyötörtek, vadásztak, játszadoztak, hajjajaj.
Bűneik halálos eleggyé összeálltak, ajjajaj.

Ám Bennynek hiányozni kezdett az elveszett babája, hajjajaj.
Bármi áron meg kellett találnia, hogy szerethesse, hajjajaj.


egyvarosilany

Meredith Wild · Chelle Bliss

Egy ​városi lány 

„– ​Én is akarlak, szépség – suttogja.”

A feltörekvő hollywoodi sztártól frissen elvált Madison Atwood úgy érzi, el kell menekülnie. Lesifotósok loholnak a nyomában, a bulvársajtó tele van a romokban heverő szerelmi életével. Az észak-kaliforniai Avalon Springs vendégházban köt ki, hogy újra magára leljen.

Luke Dawson a társadalomtól elvonultan él. Amikor kiszúrja a meleg forrásban fürdőző nőt, nem tudja levenni róla a szemét. De kiderül, hogy bármennyire is gyönyörű, csak egy városi lány, aki megzavarta a nyugalmát.

Amikor Madison rábukkan Luke eldugott faházára, a férfi nem képes őt elküldeni. Nem ígérnek egymásnak semmit. Madison arra vágyik, hogy újra kívánja őt egy férfi, Luke pedig egy nő érintése után sóvárog. De a sorsnak más tervei vannak, és egy szenvedélyes éjszakánál többet kénytelenek együtt tölteni. Vajon Luke lemond az egyetlen nőről, aki felébresztette szunnyadó érzelmeit? És Madison hátrahagyja a férfit, aki mellett végre úgy érzi, megint él?

Dobd fel a napod a történetükkel!


egynyaritaliaban

Jennifer Probst: Egy ​nyár Itáliában 

Az élet rövid. Edd meg a cannolit.

Miközben beutazzák Olaszország gyönyörű tájait, a Ferrari-család nőtagjainak lelki sebei apránként begyógyulnak. Francesca munkamániás, a karrierjének megszállottja. Végletesen független, és a családi életet leszámítva minden területen nagyon sikeres. Nehezére esik, hogy elég időt szakítson tizenéves lányára, Allegrára, akivel apránként egészen elidegenedtek egymástól. Amikor a lánya rossz társaságba keveredik, és kábítószer-birtoklás miatt rendőrségi ügye lesz, Francesca beadja a derekát. Az édesanyja, Allegra nagymamája már régóta unszolja, szánjanak rá egy teljes nyári vakációt, és hármasban térjenek vissza a gyökerekhez, Olaszországba, ahonnan a család származik. Francesca álmában sem gondolta volna, hogy ez a nyár válaszút elé állítja, amely egész jövőjére kihatással lesz.


egyjofeleseg

Meredith Wild · Helen Hardt

Egy ​jó feleség

Kate és Price Lewis házassága tökéletes volt.

Szerelmesek voltak, szép karriert futottak be, és volt egy gyönyörű lakásuk New Yorkban. De amikor Price a munkája miatt Európába utazik, és a repülője lezuhan, az örökkön örökkének is vége szakad. Egy évvel később Kate még mindig a történtek hatása alatt áll. Olyan szorosan kötődik a gyászához, ahogy egykor Price-hoz. Ám a sógornője rábeszéli egy hosszabb csajos nyaralásra – a Csendes-óceán egy eldugott szigetén –, és Kate végül vele tart. A villa környékén, ami épp olyan eldugott, mint a sziget, senkivel nem találkoznak, egészen addig, míg Kate észre nem veszi, hogy a tengerparton egy „szellemalak” közeledik feléjük.

A találkozás minden, csak nem tökéletes. Az érzelmek elszabadulnak, a szenvedély lángra kap, és Kate egy nagyon nehéz döntés elé kerül.

Egy egzotikus szigeten játszódó, perzselően erotikus történet egy titokzatos alfahímmel és egy szókimondó, vagány hősnővel.

Vágj bele a kalandba!


egyemaszived

Fülöp József: Egyem ​a szíved 

 

Harminc szerző várja rémséges kalandokra vágyó olvasóját ebben az izgalmakat rejtő panoptikumban. Megtalálhatók köztük a rémtörténetek patinás nevű klasszikusai (Gustav Meyrink, Georg Heym, Jacob Elias Poritzky), a hátborzongatás veretes mesterei (A. de Nora, Leopold Günther-Schwerin, Karl Hans Strobl, Hans Watzlik, Bodo Wildberg), a hideglelés szorgos kisiparosai (Hans Bethge, Paul Busson, Heinrich Noeren) és más, még felfedezésre váró kiválóságok. Valamennyien a német romantika hálás örökösei, az előző századfordulón szárba szökkent fantasztikus-misztikus irodalom új hajtásai. Meghökkentő, ijesztő, csúfondáros vagy komor történeteikben hol metsző elmeél, hol a pengevékony holdsarló villan.


egisegitokkelazutadon

Szabó Vivien: Égi ​segítőkkel szabadon az utadon 

 

Mindenkinek ​van olyan helyzete az életében, amikor felmerül a kérdés, hogy merre tovább. Biztosan te sem vagy kivétel. Ez az élet velejárója, hiszen ez által fejlődhetsz.
Neked szól ez a könyv, ha nyitott vagy egy új út felfedezésére, az égi segítők világára, és szeretnéd megtudni, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ők gyengéd energiájukkal vezetnek, és az optimista gondolkodást pártolják. Boldognak akarnak látni téged, segítenek, hogy az Univerzum törvényeinek útvesztőjében ne tévedj el, és mindig csak annyit tapasztalj meg, amennyire éppen szükséged van.
A könyv útmutató magad legyőzésére, az életcélod megtalálására és megvalósítására. Ehhez meg kell tanulnod az elfogadást, a türelmet, az önmagadért való kiállást.
Megmutatom, hogy hogyan befolyásolja a szabadság a különböző élethelyzeteket a kapcsolatok, a munka, az életcél és az egészség területén. Betekintést adok az angyali tanácsokkal ellátott új út törvényeibe, olvashatsz az elengedésről, az egó szerepéről, a korlátokról, szeretetről és a félelem hatalmáról is. Az energiarendszeren, csakrákon keresztül mutatom meg, hogyan is élhetsz szabadon és boldogan.
Az utad során soha nem késő változtatni, a döntés a tiéd! Örömre és boldogságra születtél és minden égi segítő ezen tevékenykedik, csak kérned kell őket.
Ne félj a változástól, légy optimista, földi léted legszebb időszaka kezdődhet el!
Ne feledd: a csoda te magad vagy!


egetanap

B. D. Alíz

Éget ​a nap 

A három frissen érettségizett barátnő, Kinga, Áfonya és Liza egy szabadulószobás pesti kalanddal kezdi meg az érettségi utáni nyarat. Véletlenül ugyanarra az időpontra jelentkeznek be, mint a népszerű magyar fiúbanda tagjai, Márk, Levi és Marcell, így végül együtt kell játszaniuk.
Kinga és Márk ennek, illetve a sors különös játékának köszönhetően kénytelen egy egész napot együtt tölteni. Márk olyan kitartóan ostromolja a lányt, hogy a kezdeti makacs ellenállása után végül beadja a derekát. Másnap elbúcsúznak egymástól és azt hiszik, nem fognak többet találkozni, de tévednek. Liza járni kezd a banda másik tagjával, Mallal, így akaratlanul is összejön a két baráti társaság.
Kinga azonban nem számít arra, hogy így a népszerű énekessel csak még jobban „összebilincseli” az élet…


csinosujbabacskak

Ker Dukey · K. Webster

Pretty ​New Doll – Csinos új babácska 

Vesztél már el annyira, hogy árnyékká változz?

Benny szíve megtört, gyötri a magány.
Elvesztette babácskáját, szerelmét, otthonát.
Sérülten keresgél, s újjászületve,
Barátra lel végül egy igaz emberben.
Tanul a világról, vágyról, késztetésről.
Kell egy új babácska neki, egy új jövő.
Aztán a régi kín új képzetekkel int,
S Benny beteg elméje késért kiált megint.

Érezted már, hogy csak téblábolsz, de nem élsz? A háttérben létezel, ahol senki sem vesz észre. A babám elárult és megölt engem – több tekintetben, mint hitte. Figyelek, várok és vágyakozom. Hamarosan vissza fogja adni nekem, amit elvett… Vicces, hogy így működik az élet.

Egy különleges szerzőpáros páratlanul sötét sorozatának várva várt folytatása.

Csak az jöjjön, aki bírja…


azutolsofacermilliardos

Pippa Grant

Az ​utolsó facér milliárdos

Dollármilliárdok ​örököse. Mogorva. Társaságkerülő. És az új álpasim…

„Érzelmileg elérhetetlen”, mondaná bárki, de ez meg sem közelíti az igazságot arról, milyen is Hayes Rutherford valójában. Rideg. Távolságtartó. Magasabb az elefántcsonttornya, mint a Burdzs Kalifa. És ő az évszázad fogása… legalábbis a bankszámlája alapján.
A feladatom egyszerű: távol kell tartanom mindenkit, aki Hayest megkörnyékezi, vagy kerítőként akar „segíteni” ennek az elszigetelt, zsémbes, filmvilágába temetkezett milliárdosnak azáltal, hogy úgy teszek, mintha én lennék az élete szerelme. Cserébe ő nem teszi tönkre az életemet egy aprócska félreértés miatt.
De minél többször pillantom meg benne az igazi embert, annál inkább hiszem, hogy bár a világaink különböznek, sokkal több közös van bennünk annál, mint amire bármelyikünk számított. A villogó dollárjelek és a fényűzés mögé rejtőző férfi az életem szerelme lehet?
Azonban egy milliárdossal folytatott hamis kapcsolat csak addig móka, amíg ki nem tör a botrány…

Az utolsó facér milliárdos egy kedves, humoros történet egy elfuserált gyantázásról, egy nőről, aki nem áll két lábbal a földön, egy férfiról, aki túlságosan is földhözragadt, és egy aranyos kutyáról, aki véletlenül kerítővé válik – legalábbis tesz róla, hogy az álpár ne találja a ruháit, miután kilép a zuhany alól…


azarabkiralysaga

Borsa Brown: Az ​Arab királysága (Az Arab 6.)

Vágy ​és beteljesülés a Kelet kapujában.

Wallid al-Szudairi komolyan veszi a terveit és a céljait. Törtető, konok, ugyanakkor hisz olyasmiben, amiben kevesen hisznek Szaúd-Arábiában. Bár szörnyű tettei után, elsősorban a származása miatt, nem kapja meg büntetését, idővel rá kell jönnie, hogy a Teremtő maga vette a kezébe az igazságszolgáltatást.

Kapcsolata a határozott, gyönyörű jogásznővel, Rajah-val, ingoványos talajra téved, amikor a férfi rádöbben, hogy nem minden alakul úgy, ahogy szeretné. Vannak, akik észrevétlenül kötik gúzsba az embert. Wallid rádöbben, hogy az ő közelében is él egy ilyen nő, és az nem a menyasszonya.

„Valamit birtokol belőlem, és még nem jöttem rá, hogy csinálja, és főképp, hogy mi az a valami.”

Egy királyság, ahol a nők szerencsések, ha megismerhetik az igaz szerelmet, és érvényesíthetik az akaratukat. Egy birodalom, ahol a férfiak olykor felismerik, hogy a nők akár nagyobb hatalommal is bírhatnak, mint azt sejtették volna.

Szív és becsület harca a vágy és az igaz szerelem porondján, egy kegyetlen, de egzotikus világban. Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő regénye ezúttal Wallid al-Szudairi, a fiatal herceg hangján folytatja az utóbbi évek legnagyobb sikerű sorozatát, Az Arabot, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.


azaj

James Patterson · J.D. Barker

A ​zaj 

Az ​oregoni Mount Hood közelében egy ismeretlen eredetű, pusztító erejű hanghullám söpör végig egy kis településen. A katasztrófában mindenki életét veszti, leszámítva egy testvérpárt, akik még időben elérték az egyik óvóhelyet. A jelenség hamarosan több helyen megismétlődik, és további megmagyarázhatatlan események is történnek. Egyesek szerint a kínaiak vagy az oroszok vetettek be egy új titkos fegyvert. Mások isteni eredetű megtorlásban hisznek.

A kormány a helyszínre küld egy csapatot, hogy kivizsgálja az esetet, de a csapat tagjai egymással ellentétes feladatokat kapnak. Dr. Martha Chan pszichológusnak, aki egészségügyi vészhelyzetekre szakosodott, tanulmányoznia kell a túlélőket. Alexander Fraser főhadnagynak, aki egész életében katonai pályára készült, és nem bízik a civilekben, el kell különítenie őket. Kisvártatva azonban teljesen eluralkodik a káosz, és mindenki kénytelen lesz összefogni, hogy megoldást találjanak az őrjítő zaj eredetére, ami senkit és semmit nem kímél.

James Patterson és J.D. Barker második közös regényében a rettegés eddig ismeretlen hangon szólal meg, és ez a hang a két méltán népszerű szerző képzeletvilágának legsötétebb zugaiból származik.


avonzastorvenye

Kollár Betti: A ​vonzás törvénye (A vonzás törvénye 1.)

 

Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagyjanak egy múltbéli tragédiát. A lány a helyi egyetemen folytatja tovább a tanulmányait, és már a beiratkozás napján megismerkedik Ace-szel, aki a kar közismert szívtiprójának hírében áll. Ace rögtön meglátja a kihívást Serében, a lány azonban nem dől be a fiú vonzerejének. Hogy lerázza, alkut ajánl neki: ha Ace egy hónapig mellőzi a többi lányt, megkaphatja őt egy éjszakára.

Serének így egyszerre kell szembenéznie a múltjában történt eseményekkel és a fiú iránt érzett egyre növekvő vonzalmával, nem beszélve Rhettről, Ace gúnyos és hűvös legjobb barátjáról, aki a jelek szerint mindig rosszkor van jó helyen. Bár Ace roppant vonzó, úgy tűnik, Serének ez önmagában mégsem elég. Vajon Ace végig csak elcsábítani akarja a lányt, vagy Sere el tudja érni, hogy szép lassan megváltozzon mellette?


avonzasszepsege

Kollár Betti: A ​vonzás szépsége (A vonzás törvénye 2.)

 

Sere és Ace alkuja ugyan felbomlott, de ez nem jelenti azt, hogy Sere végre megszabadult a nehézségektől. Még nem tette túl magát Ace-en, ráadásul újabban zavarban érzi magát Rhett előtt. Változóban vannak a dolgok: Ace mintha már más szándékkal közeledne felé, mint korábban, Rhett pedig egyre nyitottabb és barátságosabb.

Sere lassan ráébred, hogy szerelmes, de egy vadonatúj kihívással kell szembenéznie, mégpedig azzal, hogy milyen is párkapcsolatban élni. Végre rálel a saját társaságára, és úgy érzi, tartozik valahova, valakihez. Ám nem mindenki az, akinek mondja magát. Meg kell birkóznia saját bizonytalanságával és a kaliforniai élete miatti rossz érzéseivel is. Rég történt eseményekre derül fény, fájdalmas érzések törnek felszínre, de ezúttal már Serén múlik, hogy egyedül néz-e velük szembe.

Vajon sikerül rátalálnia önmagára és a problémák ellenére is kitartania amellett, akit szeret?


avilalegrosszabbosztalyabegolyozik

Joanna Nadin

A ​világ legrosszabb osztálya begolyózik

A 4. b a világ legrosszabb osztálya. Legalábbis Bottomley-Blunt diri néni szerint. Pedig Stanley és a legjobb barátja, Mandzsit nem is akarta KONKRÉTAN elcserélni Gyilkost egy varázslóháborús kártyára, hogy a kutya aztán felfordulást okozzon a suliban. És KONKRÉTAN egy palack üdítőt sem akartak felrobbantani a teremben, hogy minden csupa ragacs legyen, még a diri néni is. Ezek a dolgok csak úgy megtörténtek. Szerencsére BOMBABIZTOS tervük azért volt rá, hogyan úszhatnak meg mindent.


avilaglegrosszabbosztalyatovabbrosszalkodik

Joanna Nadin

A ​világ legrosszabb osztálya tovább rosszalkodik (A világ legrosszabb osztálya 2.) 

A 4. b a világ legrosszabb osztálya. Stanley-t és legjobb haverját, Mandzsitot ez persze nem aggasztja, nekik ugyanis BOMBABIZTOS tervük van rá, hogyan ússzanak meg mindent, hogyan legyenek a világ legjobb udvari ügyeletesei, és hogyan mentsenek ki egy pingvint az állatkertből. Hogy ehhez meg kell szegniük a házirend néhány… vagy inkább jó néhány szabályát? Annyi baj legyen!
Vigyázat! Nyomokban halrudacskás-uborkás szendvicset, áradó vécélét és éhes pingvint tartalmaz.


avakrandi

Jana Aston: A ​vakrandi

 

Fülig bele vagyok zúgva, és egy világ választ el minket. Hol itt a probléma?
Nem akartam randizni. Egyáltalán nem hiányzott egy újabb kétes kapcsolat. Higgyétek el, eddig mind az volt. De nem mondhattam nemet elsősorban a macskámmal történt szerencsétlen események miatt.
Fogalmam sem volt, hogy a butikom egyik vevőjének a fia, akivel mindenképpen össze akar hozni, az a kormányzó. A KORMÁNYZÓ. A legszexibb pasi New York államban, aki után elepedek.
Most pedig itt a lehetőség, és teljesen kivagyok. Én nem vagyok politikus-barátnőnek való. Mert kissé őrült vagyok. És titkaim is vannak. De hát mégis csak álmaim férfijáról van szó. Mégis mi baj lehet egy ártatlan randiból? Megsúgom: nagyon sok.

A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston édes, vicces és szexi regénnyel jelentkezik. A bájos és szertelen Audrey és a megfontolt, elérhetetlennek tűnő politikus, Warren románca mindenkit levesz a lábáról.

 


atweetcsata

Emma Lord: Tweet ​Cute – A tweetcsata

Mitől ​olvad meg a szíved?

Hadd mutassam be Peppert, az úszócsapat kapitányát, krónikus maximalistát, aki mindenben a tökéletesre tör! Bár a családja épp széthullóban, kiterjedt gyorsétteremláncuk erőteljes növekedésnek indult, főként Peppernek köszönhetően. Csak komoly zsonglőrködés árán tud helytállni a hétköznapokban, miközben titokban ő felel a Big League Burger óriási Twitter-fiókjáért is.

És akkor színre lép Jack, az osztály bohóca, aki folyton borsot tör Pepper orra alá. Jack – ha épp nem a szemérmetlenül népszerű ikerbátyja árnyékából próbál kilépni – a család szendvicsbárjában szorgoskodik. A bizniszt, amit a jövőben neki szánnak, nem neki találták ki. Ám amikor a Big League Burger lenyúlja a nagymamája ikonikus grillszendvicsének receptjét, beleveti magát, hogy tweetről tweetre elégtételt vegyen.

Szerelembe és grillszendvicsbe minden belefér – legalábbis míg Pepper és Jack szóváltása őrült csatározássá nem fajul a Twitteren. És miközben a nyilvánosság előtt egymást aprítják csípős mémekkel és retweetcsatákkal, nem sejtik, hogy egy anonim chatalkalmazás segítségével, a magánéletben is keresztezik egymást az útjaik.

Ahogy mélyül a kapcsolatuk és fokozódik online a helyzet, úgy lesz egyre személyesebb a harc, míg végül a szemben álló felek kénytelenek elismerni, hogy ezen a váratlan módon, helyen és időben rájuk talált a szerelem.


atuzutan

Will Hill

After ​the Fire – A tűz után

A ​dolgok, amiket láttam, belém égtek, akár a sebhelyek, amik nem akarnak halványulni.

Korábban egy kerítésen belül élt a családjával. Most csapdába esett egy szövetségi intézményben.

Korábban nem hagyhatta el a birtokot, nem beszélhetett a Kívülállókkal. Most túl sok ember tesz fel neki kérdéseket arról, mi történt vele, és próbálja kitalálni, ki is ő valójában. Korábban úgy hitte, óvják valamitől. Most az emberek azt mondják neki, végre biztonságban van.

Nem tudja, melyik volt jobb: korábban vagy most. Csak annyit tud, hogy vannak kérdések, amiket nem válaszolhat meg. És ha minden, amit eddig mondtak neki, hazugság, honnan tudhatná, hogy most ki mond igazat?

Izgalmas és megindító, A tűz után tökéletes olvasmány mindenkinek, aki szereti…
…a kultusztémákat,
…a letehetetlen kamaszthrillereket,
…a címlapra kívánkozó csavarokat,
…az olvasmányos történeteket, amik egyszerűen beszippantanak.


atitokzatosbenedicttarsasag

Trenton Lee Stewart

A ​Titokzatos Benedict Társaság (A Titokzatos Benedict Társaság 1.)

Tehetséges gyermek vagy, és különleges lehetőséget keresel? Reynie, ahogy sok más tizenéves, felfigyel erre az újsághirdetésre, és csakhamar különös, sőt egyenesen furcsa megmérettetések hosszú sorával találja szembe magát. A fiú remekül megállja a helyét, de kitesz magáért a hihetetlen emlékezőtehetséggel megáldott Ragacs, a lehetetlent nem ismerő Kate és az aprócska, mogorva Constance is. Az agyafúrt próbákon sikeresen túljutó kis csapatot egy bizonyos Mr. Benedict veszélyes küldetésre kéri fel: meg kell állítaniuk a világuralomra törő, elvetemült Lex Kampetset, mielőtt még túl késő lenne. A különleges képességű gyerekekre megpróbáltatások és kibogozandó rejtélyek hosszú sora vár.


arenegat

Emily Hart

A ​renegát (A korona lovagjai 4.)

James ​Griffin Harden, Carrington grófja rengeteg dolgot átélt már az életében, mégis felkészületlenül éri, ami a betegágya mellett fogadja. Lady Amelia egyszerre idegesítő és a végletekig magával ragadó, de Griffin meg van róla győződve, hogy a lányt nem a jószándék vezérli abban, hogy megmentse az életét, ugyanis legalább akkora imposztor, mint ő maga. Miután felgyógyul, átkel a csatornán, hogy megkeresse eltűnt barátját, de a lány keresztülhúzza a számításait.

Lady Amelia Craven önként vállalta, hogy megmenti Lord Carrington életét, ám ahogy egyre több időt tölt a férfival, be kell látnia, hogy teljes mértékben félreismerte. Mi több, a pimasz fráter pillanatok alatt rájön, hogy titkol valamit, ezért nem átall macska-egér játékot játszani vele. Csakhogy Ameliáról sok minden elmondható, csupán az nem, hogy vesztesként szokott kikerülni a megmérettetésekből.

Vajon Griffin kénytelen egyedül szembeszállni az ellenségeivel, vagy lesz, aki a segítségére siet? És Amelia meddig képes elmenni, hogy felfedje a gróf titkait és legyőzze őt?

0


You must be logged in to post a comment.

cheap ray ban sunglasses outlet
cheap oakley outlet sale
cheap Ray Ban sunglasses online
cheap Ray Ban sunglasses outlet uk
Cheap Ray Bans Outlet
cheap ray bans sale
cheap ray ban glasses
Ray ban sunglasses for cheap
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban glasses outlet
cheap ray ban glasses
cheap oakley sunglasses outlet
Wholesale oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses online
occhiali da sole ray ban clubmaster oakley Italia ray ban italia occhiali da sole ray ban outlet