Hírek, aktualitások

Október 2 új könyveink

 


utalomhogyszeretlek

Kendall Ryan: Utálom, ​hogy szeretlek (Kacér játszmák 2.)

 

Wolfie ​Cox… nem egy egyszerű eset. Halálosan szexi, de egy karót nyelt alak, érzelmileg nem üti meg egy csincsilla szintjét. Nem is, az összehasonlítás a csincsillaközösségre lenne sértő. Természetesen meg akarom lovagolni, mint egy vad csikót, de azt hiszi, hogy utálom. Főleg azért, mert elhitettem vele. Ez könnyebb, mint bevallani az igazságot. És míg Wolfie a rideg csábító, én épp az ellenkezője vagyok. Jó kislány. Megbízható. Lelkiismeretes. És totálisan bepánikoltam egy munkakonferencia miatt.
Wolfie általában allergiás az önzetlenségre, szóval, amikor a fivérem ráparancsol, hogy önként segítsen ki engem, és kísérjen el az említett konferenciára, ahová mindenki más magával viszi a párját… semmi jóra nem számítok. Wolfie-nak azonban meglepő módon a szeme se rebben. Hát így kerülök összezárva egy hotelszobába a fivérem dögös (zsémbes) lakótársával. Ez számomra nem játék, el kell feledkeznem a hormonjaimról, és lenyűgözni a főnökömet, hogy én kapjam meg a kinevezést, amelyért olyan keményen dolgoztam, ne pedig a gerinctelen unokaöccse. De egy ágyban Wolfie-val gyorsan összezavarodnak a dolgok.

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.


utalomhogykivanlak

Kendall Ryan: Utálom, ​hogy kívánlak (Kacér játszmák 3.)

 

A ​szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.
Nagy megpróbáltatás elé állított az élet egy imádni való, aprócska kislány személyében, aki az anyja szemét és az én sötét hajamat örökölte. Szeretném hinni, hogy jól boldogulok egyedülálló apaként, de őszinte lehetek? Kínlódom egy kicsit.
Amikor egy gyönyörű fiatal nő költözik a szomszédba, és felajánlja a segítségét, gyorsan megragadom az alkalmat, és felfogadom a lányom dadusának. Jessica fantasztikusan bánik a lányommal. Ráadásul türelmes, kedves és túl csinos is. A dadusok alkalmazásának első szabálya? Ne vidd ágyba a dadust. Feltett szándékom betartani ezt a szabályt. De ahogy telnek-múlnak a napok, kezdek rájönni, hogy milyen sok minden hiányzik az életemből.
Társaság. Románc. Intimitás. Ráébredek ugyan, hogy a szívemben van bőven hely még egy nő számára, de hiába, ez is csak egy újabb kihívás. A pokolian dögös dadus hamarosan elmegy Közép-Amerikába. Nincs értelme arról ábrándozni, hogy Jessica állandó része lehet az életemnek. Minél inkább közeledik az elválás ideje, annál nehezebb kordában tartanom az érzéseimet, mert a szívem egyszerűen nem hallgat rám. Ahogyan a libidóm sem. Tudjátok, hogy mit mondanak a szabályokról…

A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.


szivtorvenye

A. L. Jackson: A ​szív törvénye (Összetört szívek 2.)

 

Mindent feltettem egy lapra érted
Nem hittem volna, hogy egy gyönyörű nő miatt veszni hagynék mindent, amit felépítettem. Az emberek érzéketlennek tartanak. Arrogánsnak. Könyörtelennek. Szerintem inkább kitartó vagyok. Charleston egyik legbefolyásosabb ügyvédjeként senki nem állhat az utamba. Mígnem egy véletlen találkozás mindent megváltoztat.
Egy pillantás. Egy érintés. Egyetlen éjszaka. És még többet akarok. Pedig Grace számomra tiltott gyümölcs. Mindenki tudja, hogy egy ügyvéd nem fekhet le az ügyfelével. És még ha a szakmai hírnevem, a karrierem forog is kockán, nem biztos, hogy tudok parancsolni a vágyaimnak.
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.


szavadnefeledd

Riley Baker: Szavad ​ne feledd! 

Meddig mennél el azért, hogy a plátói szerelmed végre észrevegyen?
Mernél lyukas nadrágban suliba menni?
Vagy szándékosan pofára esni a fiúöltöző előtt, abban reménykedve, hogy pont az Ő karjaiba zuhansz?
Joy mindent bevetett… de sajnos egyik sem talált célba. Kénytelen az utolsó kártyáját is kijátszani: odamenni a suli legnépszerűbb srácához, hogy segítséget kérjen…
Logan Archer vajon igent mond neki?
Segít Joynak megszerezni a srácot, akibe első látásra beleszeretett?


pestrefel

Turbuly Lilla. Pestre ​fel! 

 

Bogi élete teljesen felfordul, mikor egy kis vidéki faluból szülei válását követően Pestre kell költöznie. A hetedik osztályos lány hirtelen rengeteg kihívással kénytelen megküzdeni: felzárkózni a tananyagban, helytállni egy új osztályközösségben, kezdeni valamit tájszólásával, szinte állandóan vigyázni öccsére és apja mellett (vagy inkább helyett) vezetni a háztartást is. Mindemellett főszerepet kap az iskolai színdarabban, ahol egész közel kerül a fiúkhoz is… De vajon hogy bír el egy kamaszlány ennyi dologgal, tud-e élete főszereplője lenni?


kpop

Stephan Lee: K-Pop ​– Szigorúan bizalmas! (K-Pop – Szigorúan bizalmas! 1.) 

 

URALJÁK A ZENÉT,
URALJÁK A SZÍNPADOT,
CSAK A SAJÁT ÉLETÜKET NEM.

Candace Park mesterien játssza a szerepét, ő a tökéletes, engedelmes koreai-amerikai diáklány. De a valódi tehetségét – a hangját – mindenki elől elrejti. Amikor beválasztják az egyik leghíresebb K-pop-cég első lányegyüttesének gyakornoki programjába végre lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa magát a világ előtt.

Ám, a K-pop-gyakornokok élete nehezebb és kimerítőbb, mint azt valaha gondolta volna. Szöulba költözik, ahol próbál ellavírozni a hierarchiák és új szabályok bonyolult rendszerében.

Mi a legfontosabb előírás? Nincs randizás, ami elég hamar lehetetlen küldetéssé válik. Minél közelebb kerül a rivaldafényhez, annál bonyolultabb elkerülni a botrányokat.

Csak egy kérdés marad a végén: megéri?


keseruenedes

Anne L. Green: Keserűen ​édes (Perzselő románc Provence-ban 2.)

 

Mielőtt ​Alyssa megismerte volna Axelt, rég beletörődött, hogy már soha nem tapasztalja meg, milyen érzés, ha valakiért ég a vágytól. A férfi felbukkanása azonban minden szempontból a feje tetejére állította az életét. Alyssa szándéka ellenére is a fiatal férfiba kapaszkodik, habár jól tudja, az érzés, amit egymás iránt táplálnak, sosem teljesedhet ki, mégis együtt szállnak harcba az élet csapásaival. Egy olyan utazásra indulnak, amelynek a végén remélik, hogy megtalálják a rég vágyott boldogságot és a feloldozást.
Az út végén azonban Alyssa mégis kénytelen meghozni a végzetes döntést, mert úgy gondolja, kapcsolatuk hamar elvérezne a társadalmi elvárásoktól terhelt világban, így a józan eszére hallgatva szakít a fülig szerelmes orvossal.
Vajon mások kívánalmai vagy saját érzelmeik fognak nyerni ebben a kilátástalannak tűnő harcban?
Anne L. Green legújabb sorozatának második, befejező kötete, a Keserűen édes egy életszagú, őszinte és drámai történet egy olyan szerelemről, amely által bizonyosságot nyerünk, hogy két ember belső órája járhat egyformán a korkülönbség ellenére is. Az írónő a tőle megszokott hihetetlen csavarok és izgalmak során mutatja be, hogy a boldogsághoz nem a földön eltöltött évek száma a kulcs, a szerelem ugyanis minden szempontból kortalan.


joavege

Király Anikó: Jó ​a vége! (Semmi pánik! 3.)

Az ​egész egy tehénnel kezdődött és egy vaddisznóval ér véget… Diósvámhatár balszerencsés babái mindig hittek abban, hogy tényleg balszerencsések. Aztán felbukkant a farmerdzsekis Kókusz, és ahogy az a különös idegenekkel már csak lenni szokott, fenekestül felforgatta az életüket. Ráadásul éppen akkor szívódott fel, amikor mindannyian biztosak voltak abban, hogy sose tudják levakarni.
Kókusznak azonban nagy tervei vannak: mindenáron balszerencsétleníteni akarja a négy fiatalt. A tervében ugyan szó se volt vérszomjas vaddisznóról, egyszarvúpiknikről, pirosbogyós limonádéról, seprűhajításról, templomi tehetségkutatóról, belsejüket rágó és elfelejtett titkokról, egy zűrzavaros búcsúról, ám Lea, Andris, Gabi és Dani körül mindig történik valami eszelős.
Ezekhez képest a közelgő diósvámhatári péntek 13. már nem is tűnik annyira vészesnek. Vajon jó vége lesz?


jatsszaszivemen

Emma Chase: Játssz ​a szívemen! (Lakeside Love 2.) 

 

Dean ​Walker mindent megtesz, hogy az élete könnyű legyen. A tehetséges és intelligens férfi nyaranta a helyi együttesben dobol, az év többi részében pedig a gimnáziumban tanít, ugyanabban a jersey-i kisvárosban, ahol felnőtt. Szerelmi életében is az egyszerűségre törekszik, élvezi az elköteleződéstől mentes kalandokat.

Aztán megismerkedik Lainey Burrows-zal, és egyszerű élete a feje tetejére áll. Lainey csak egy vad egyéjszakás kalandot szeretett volna, ezért teljesen ledöbben, amikor megtudja, hogy tüzes partnere nem más volt, mint fia új matektanára. De ez még semmi a legváratlanabb fordulathoz képest: a szenvedélyes estén a sármos Dean teherbe ejtette, így most szülők lesznek. Együtt. Mindebből pedig egy ellenállhatatlan, édes és gyengéd románc születik, mely nem egyszerű, de megéri a küzdelmet.

Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző újra Lakeside városába csábítja olvasóit, ahol most a véletleneké és a vágyaké a főszerep. Nemcsak a főszereplők, de mi is garantáltan szerelembe esünk.


gyerekapjel

Kelly DeVos: Gyere, ​kapj el! 

ALEX ​RUSH, író-rendező zseni
KENNA McKEE, közösségimédia-királynő, színésznő
JAX FLANNIGAN, ízig-vérig amerikai producer-jelölt
MADDIE OLIVER, sminkmester, feltörekvő díszlettervező
CARTER RICCI, hangtechnikus, élő zenei enciklopédia
HAZEL BECKETT, fényspecialista, operatőr
REAGAN WOZNIAK, vizuális effektek és számítógép mágus

És a helyszín: a kastély, amely Bram Stoker Drakuláját inspirálta.

Alex Rush és barátai több remek filmet is készítettek már együtt az évek során, és minden vágyuk, hogy mielőtt egyetemre mennek, leforgassák Romániában rövidfilmjüket, amelyet a Drakula ihletett. Amikor azonban megérkeznek a titokzatos kastélyba, kiderül, hogy az nem az a fenséges helyszín, mint amire számítottak; a falon fegyverek vannak, a rosszul megvilágított folyosókon pedig nagyon egyszerű eltévedni. A külvilágtól elvágva, a viharban Alexék könnyen el tudják képzelni, hogyan született meg minden idők egyik legmeghatározóbb horror regénye a helyszín alapján.
Ám nem kell sokáig a képzeletükre hagyatkozniuk – amint megkezdik a forgatást, Alex barátai egyesével eltűnnek, és szinte biztossá válik, hogy egy köpenyes idegen jár a kastélyban. Alex eltökéli, hogy utánajár, mi történik az ódon falak között – akkor is, ha ehhez szembe kell néznie egy olyan szörnnyel, amiről sosem hitte, hogy egyszer elszabadul.


franklinesaszamitogep

Paulette Bourgeois: Franklin ​és a számítógép (Franklin) 

 

Franklin tud kettesével számolni, és be tudja kötni a cipőfűzőjét. Együtt nőtt fel a barátaival, akikkel mindig együtt van. Együtt bicikliznek, fociznak, úsznak, együtt barangolnak az erdőben, és nap mint nap együtt járnak iskolába. Franklinnek nagyon fontosak a barátai, bármit megtenne értük. Egy napon aztán mégis minden megváltozott. Akkor, amikor Hód kapott egy számítógépes játékot, a Gátépítőt.


egyszeruenbonyolult

Anne L. Green: Egyszerűen ​bonyolult (Perzselő románc Provence-ban 1.)

 

„Alyssa ​élete kesernyés, mint a levendula, ám a szerelem megédesíti a pillanatait, akár egy parányi, színes macaron.” – Karády Anna
A harmincas éveit taposó Alyssa a levendulamezőkről híres Provence-ban éli idillinek látszó életét férjével, ám a valóság az, hogy már egy ideje nem perzsel köztük a levegő úgy, mint a kapcsolatuk elején. Hogy kitörjön az egyhangúságból, úgy dönt, egy másfajta édes csábításnak enged: cukrászdát nyit a város szívében, ahol megszállottan a macaronok iránti szenvedélyébe fojtja bánatát.
Alessandro Cross hamarosan befejezi az orvosi egyetemet és készen áll arra, hogy beteljesítse szülei nagy álmát: jól fizető állást szerezzen, és fiatal feleséget, akivel az olasz hagyományoknak megfelelően családot alapít. A sors azonban próbára teszi Alyssa és Axel hitét és hűségét is.
A fiatalok a tengerparton botlanak egymásba, ahol már az első pillanattól vibráló feszültség érzékelhető kettőjük között. Némi vívódás után be is következik a katarzis, szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódnak.
Anne L. Green legújabb története, az Egyszerűen bonyolult rávilágít arra, milyen nehéz a hétköznapokban megküzdeni a megfelelési kényszerrel, hiszen sem a tekintély, sem a rangos szakmai elismerés nem véd meg mások ítélkezéséitől. És mi történik, ha minden észérv ellenére a szívnek nem lehet parancsolni?


clara

Marie Benedict: Clara

Varázslatos könyv a szerelemről, a hatalomról, és egy nőről, aki döntő hatást gyakorolt a világ egyik legvagyonosabb üzletemberére.
Az 1860-as évek ipari forradalma, a Carnegie-birodalom felemelkedése idején Clara Kelley bevándorlóként érkezik Írországból Amerikába, s az ismert iparmágnás, Andrew Carnegie házába kerül cselédlányként. Clara azonban nem az, akinek hiszik.
Bár semmi gyakorlata sincs, gyorsan tanul, és idővel mindenkit meggyőz arról, hogy megállja a helyét. Üzleti érzéke és jelleme nagy hatást gyakorol Andrew Carnegie-re is, akivel Clara egyre bizalmasabb viszonyba kerül…
Vajon képes-e megváltoztatni a szerelem a kíméletlen üzletembert, s legyőzhetik-e az őszinte és igaz érzelmek a társadalmi korlátokat?

„A Downton Abbey rajongói szeretni fogják ezt a váratlan sorsfordulatokban bővelkedő romantikus történetet, amely a nők történelemben játszott szerepére is ráirányítja a figyelmet.” Pam Jenoff


cakmiketten

Csak ​mi ketten!

Szerelem, kaland, szívhez szóló vágyak. Merülj el a varázsban!

Mit tennél, ha egy zavarba ejtően jóképű, de szemtelen srác miatt az egész iskola hazugnak tartana?

Hogyan lehet helyrehozni egy elrontott szerelmi bűbájt?

Összebarátkozhat-e a focicsapat kapitánya a középiskola legnagyobb kockájával?

Ki lehet az a titokzatos idegen, aki izgalmas üzeneteket hagy a könyvtári könyvekben?

Milyen ajándék olvaszthatná meg az osztály jégkirálynőjének fagyos szívét?

Tizenhat sziporkázóan eredeti, felejthetetlen történet, ami megnevettet, elgondolkoztat, meghat, de biztosan elrabolja a szívedet!

A pályázat hét nyertes írása mellett a kötetet gazdagítják Tavi Kata, Róbert Katalin, Rácz-Stefán Tibor, Eszes Rita, Novák Vica, Szöllösi Kristóf, Ecsédi Orsolya, Tóth Eszter és Chiara novellái.

Találj rá az új kedvenc Vörös Pöttyös történetedre!


bunos

Mel Wallis de Vries: Bűnös

Egy iskolában egymás után három diák is öngyilkosságot követ el. Úgy tűnik, az esetek között nincs összefüggés: a lányok nem ugyanabba az osztályba jártak, és csak futólag ismerték egymást. A rendőrség pusztán különleges egybeesésként tekint az ügyekre. Ám akkor a tizenhat éves Tess kap egy levelet, amely mindent megváltoztat: „Te vagy a következő…”

Tess nyomozni kezd, és megdöbbentő felfedezést tesz. Attól fogva a saját életéért kell küzdenie. De senki sem hisz neki.


boribonesazallatok

Marék Veronika: Boribon ​és az állatok

 

Minden gyerek, aki elmúlt már két-három éves, ismeri Boribon történeteit. Ezzel a kemény lapos babakönyvvel immár a legkisebbek is szívükbe zárhatják Boribont.
Meséljenek a képek – ezúttal Boribonról és az állatokról.


boribonesahetlufi

Marék Veronika: Boribon ​és a hét lufi (Boribon és Annipanni 5.) 

Egy esős napon Boribon hét színes lufit kap Annipannitól: pirosat, narancsot, sárgát, zöldet, világos- és sötétkéket, no meg egy lilát..

 


bogyoesbabocarajzol

Bartos Erika: Bogyó ​és Babóca rajzol (Bogyó és Babóca 18.) 

Döme bárányhimlős, ezért nem mehet el barátaival a bábszínházba. De Bogyó, Babóca és Pihe nem hagyja búslakodni a krumplibogarat. Eközben Vendel, a szarvasbogár Baltazárral, a méhecskével friss szamócáért indul az erdőbe. Útközben azonban alaposan összevesznek…


bogyoesbabocakaracsonya

Bartos Erika: Bogyó ​és Babóca karácsonya (Bogyó és Babóca 2.)

 

A mostani két történet az izgalmas télapóvárás és a karácsonyi ajándékozás körül forog. Bogyó, aki alig várja a nagyszakállú télapót, még a csizmáját is fényesre pucolja, ám az túl kicsinek bizonyul, ezért a télapó a másik ablakba teszi az ajándékát…


azomegafaktor

Steve Berry: Az ​Omega-faktor 

 

A ​genti oltárkép a világ legtöbb erőszakot elszenvedett műtárgya. Tizenháromszor követtek el ellene vandalizmust, szedték szét vagy lopták el.
Miért? Miféle titkokat rejt?

Nick Lee, az UNESCO nyomozója az ENSZ Kulturális Összekötő és Nyomozó Irodájának (CLIO) dolgozik. Nick feladata a világ kulturális alkotásainak védelme – a számtalan kevésbé ismert tárgyaktól a nemzeti kincsekig. Amikor Nick Belgiumba utazik, hogy meglátogasson egy nőt a múltjából, tudtán kívül rábukkan a genti oltárkép tizenkettedik táblájának a nyomára, amelyet 1934-ben az éj leple alatt loptak el, és azóta sem látta senki.
Nick nemsokára beleveti magát egy elmérgesedett konfliktusba, amely már csaknem kétezer éve dühöng. Az egyik oldalon vannak a Szent Mihály-szüzek, Les Vautours, a Saskeselyűk, egy titkos apácarend és a nagy igazság őrei. Velük áll szemben a Vatikán, amely már évszázadok óta szeretné megtalálni és birtokolni azt, amit az apácák őriznek. Nick miatt a szüzek végül lelepleződnek, a titkuk végveszélybe kerül – a Vatikán sietve rámozdul, hogy egy ambiciózus bíboros és egy korrupt érsek révén, akik mindketten a maguk pecsenyéjét akarják sütögetni, kihasználja sebezhetőségüket.
Nick Lee-nek Gent békés csatornáitól Carcassonne égre törő bástyáin át egy magasan a francia Pireneusokban álló, ősi apátságig egy modernkori vallásos keresztes hadjárattal kell szembeszállnia, amelynek eltökélt szándéka, hogy egy döbbenetes igazságot kitöröljön az emberiség múltjából. Siker vagy kudarc – élet és halál –, minden az Omega-faktoron áll vagy bukik.


avetkes

Mel Wallis de Vries: Álnok 

“Négy barátnő elutazik a téli szünetben a hegyekbe, egy félreeső házba. Minden jól indul – amíg el nem tűnik az egyikük. Aztán a másikuk…
Abby, Kim, Pippa és Feline egy iskolába járnak, és jó barátnők. A téli szünetben az Ardennekbe utaznak, egyikük szüleinek nyaralójába. Az idő rosszra fordul, a tájat és a házat belepi a hó. Elmegy az áram, térerő nincs, a legközelebbi ház több kilométerre. A lányok eleinte próbálják könnyedén venni a dolgot, de aztán Kimnek egy veszekedés után nyoma vész. Majd amikor Feline is eltűnik, aggodalmuk rettegésbe fordul. Pippa és Abby az ítéletidőben beszorulnak az egyre kísértetiesebb házba, ahol sokasodnak a furcsaságok. De hát ki vadászik rájuk? És miért? Lehet, hogy a jó barátnők mégsem tudnak mindent egymásról?

Mel Wallis de Vries sikerszerző, ifjúsági thrillerei hatalmas példányszámban kelnek el Hollandiában. Az Álnokból készült filmet nyár közepén mutatták be a Netflixen.”


avetkes

Ava Harrison: A ​vétkes (Alvilági játszmák 3.)

 

„Lebilincselő olvasmány nem várt fordulatokkal!” – Reading, Willing & Able
„Ha szereted a bonyodalmakat és a maffiasztorikat, ezt garantáltan élvezni fogod!” – AJ’s Book re-Marks
Veszedelmes. Halálos. És mindenekfelett: lehengerlő. Matteo Amante a város királya.
A maffia főfejese, a keleti part ura.
Míg az unokatestvérével háborúzik, én kettejük közt őrlődök.Matteo bármit megtesz a győzelemért.
Földig rombolja a világot, eltiporja a reményeimet és az álmaimat.
Egyáltalán nem hős.Csak egy jóképű ördög, a végzetem.
Beleszeretni az ellenségembe kész öngyilkosság, különösen, hogy a férjemről van szó. Ava Harrison, USA Today és Amazon bestsellerszerző ismét egy olyan történetet varázsolt a lapokra, amely magával ragad és nem ereszt. Az Alvilági játszmák harmadik kötete sem hagyja cserben az izgalmakra vágyó olvasókat.


atizediklany

Sara Faring: A ​tizedik lány

 

Egy ​kísértetjárta argentin kúria.
Egy családi átok.
És egy csavar, amire egyáltalán nem számítanál.
Üdvözlünk mindenkit a Vaccaro Iskolában!

Dél-Amerika legdélebbi csücskében egy mindentől elzárt leányiskolát találunk. Különös erők sújtják ezt a szentségtelen szikladarabot, a legenda szerint mindenki el lesz átkozva, aki itt merészel letelepedni. Mavi számára viszont ez a hely az egyetlen kiút, hiszen édesanyját elragadta a kormányzó hatalom, így a neki el kell hagynia otthonát, Buenos Airest. Fiatal tanárként itt kezdhet új életet, Argentína leggazdagabb leánynövendékei között.

Mavi megpróbálja elfogadni az impozáns ház idegenszerűségét. De amikor tíz diákja közül az egyik eltűnik, és mindenki úgy kezd viselkedni, mintha megszállták volna, nem tud többé nem tudomást venni a szentségtelen sziklán kísértő erőkről. Meg akarja fejteni a hiányzó lány rejtélyét a figyelmeztetések ellenére is, hogy veszélyes éjszaka kószálnia. Ráadásul különös Másvilágiakról szóló pletykák is keringenek. Az egyik ilyen lélek, egy rejtélyes fiatalember olyan titkokat őriz, amelyek Mavinak nemcsak az érzéseire, hanem a puszta létezésére is hatással vannak.


aszokeveny

Simon Wood: A ​szökevény

 

Ha ​egyszer megszöksz, meg is szabadulsz?

A friss diplomások – Zoë és Holli – csak ki akarták ereszteni a gőzt Las Vegasban. De a hazaút rémálommá vált, és Zoë egy szadista gyilkos karmai között látja utoljára a barátnőjét. Ő maga ugyan megszökött, de az élete fenekestül felfordult.

Egy év elteltével Zoët még mindig mardossa a bűntudat, és bekapcsolódik egy rendőrségi nyomozásba, melynek során az elrablására kísértetiesen hasonlító bűnügyet igyekeznek felderíteni. Egy fáradhatatlanul kutató nyomozóval megpróbálja rekonstruálni a végzetes sivatagi éjszaka eseményeit, remélve, hogy visszatérnek az emlékei, és segíthet igazságot szolgáltatni Hollinak. Az elrablóját a média időközben a Számláló névvel illette, aki lesben állva várja Zoët. Az ő szemében a lány nem egy túlélő, hanem egy szökött áldozat.

Egy felejthetetlen hősnő, egy hátborzongatóan kifacsart elméjű pszichopata és egy nyaktörő iramban száguldó történet… A szökevény Simon Wood thrilleríró egyik, ha nem a legjobb könyve.

Vajon megszabadulhat Zoë? Vágj bele!


aszerelemkeplete

Ali Hazelwood: A ​szerelem képlete

Harmadéves ​doktorandusz hallgatóként Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Ahhoz, hogy Anh-t meggyőzze, hogy randizik és jó úton halad a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jedi-trükknél. A tudósoknak bizonyítékok kellenek. Úgyhogy, mint bármelyik magára valamit is adó biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát.
Ez a férfi nem más, mint Adam Carlsen, a fiatal, menő egyetemi tanár, aki közismert seggfej. Ezért Olive teljesen padlót fog, amikor a Stanford ügyeletes labor-zsarnoka beleegyezik, hogy titokban tartja a színjátékot, és a kamupasija lesz. De amikor egy nagy tudományos konferencia félresikerül, és Olive karrierje Bunsen égőre kerül, Adam újra meglepi határozott támogatásával és még határozottabban… kockás hasával.
Hirtelen a kis kísérletük veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy lángra kapjon. Olive pedig rájön, hogy egy szerelemmel kapcsolatos hipotézisnél csak az bonyolultabb, ha a saját szíve kerül a mikroszkóp alá.

 


aszegyentelen

L. J. Shen: A ​szégyentelen (Bostoni bikák 2.) 

Cillian Fitzpatrick kegyetlen és hidegvérű. Hadész, Brioni öltönyben.
A média szerint ő A Szégyentelen.
Számomra viszont az a férfi, aki (vonakodva) megmentette az életem.
Most pedig egy újabb, „aprócska” szívességre lenne szükségem tőle.
Csakhogy Cillian csak úgy nem osztogatja a szívességeket.
A szabadságom kell neki.

Én lettem a legidősebb Fitzpatrick testvér játékszere. Amivel játszhat, amit meggyötörhet, amit tönkretehet.
Azt hiszi, megrogyok a kis pszichológiai hadviselése súlyától. Azonban hamarosan megtudja, hogy a leghalálosabb méreg egyben a legédesebb is.

L. J. Shen Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző. A Bostoni bikák-sorozatának második részében egy új Fitzpatrick testvérrel ismerkedhetünk meg, aki lehengerlően szexi és kétségkívül hataloméhes.


amikorkiolvadasziv

Dani Atkins: Amikor ​kiolvad a szív

 

Sophie Winters szinte burokban él, a külvilágtól önszántából elvonulva. Fordítóként dolgozik otthon a kis lakásában, egyedülálló, harmincegy éves. Nem ilyen életről ábrándozott, ez igaz, de rég nem hisz már a boldogságban. Egészen pontosan tizenöt éves kora óta, amikor tragédia sújtotta a családját. Azóta fél elköteleződni, és irtózik a kockázatvállalástól, úgyhogy inkább mindenkitől három lépés távolságot tart. Tudja, hogy ez nincs rendjén, de attól még, hogy tudja, nem áll készen megoldást keresni.

Egy este a lakása alatti emeleten nagy tűz üt ki. Sophie az épületben reked, de szerencsére a véletlenül arra járó Ben megmenti. Vajon mi lesz a következménye ennek az egész életére kiható eseménynek?

A nemzetközi bestsellerszerző, Dani Atkins egy újabb nagyszerű regényben kutatja az emberi lelket próbára tevő traumákat, és megvilágítja, hogy ha hosszú idő után valaki újra kinyitja a szíve ajtaját, megéri rajta beengedni a világot


amigenacsillagokkalalmodtam

Dani Atkins: Amíg ​én a csillagokkal álmodtam 

 

Mi van, ha valaki más élheti meg a te boldogságodat?
Amikor Maddie felébred a kórházi ágyon, nem emlékszik rá, mi történt. A vőlegényét szeretné látni. Abban a hitben van, hogy pár nap múlva lesz az esküvője, és más örömök is várnak rá, de úgy tűnik, minden összekuszálódott, amíg kómában volt.
Maddie számára olyan, mintha csak egy napja esett volna ki, miközben hat év telt el. Hat év, amely mindenki életét gyökeresen megváltoztatta.
A díjnyertes író, Dani Atkins megindító regénye egy szívmelengető történetben mutatja be egy tragikus esemény hatásait két nő nézőpontján keresztül, akik ugyanazt a férfit szeretik.


alnok

Mel Wallis de Vries: Álnok 

“Négy barátnő elutazik a téli szünetben a hegyekbe, egy félreeső házba. Minden jól indul – amíg el nem tűnik az egyikük. Aztán a másikuk…
Abby, Kim, Pippa és Feline egy iskolába járnak, és jó barátnők. A téli szünetben az Ardennekbe utaznak, egyikük szüleinek nyaralójába. Az idő rosszra fordul, a tájat és a házat belepi a hó. Elmegy az áram, térerő nincs, a legközelebbi ház több kilométerre. A lányok eleinte próbálják könnyedén venni a dolgot, de aztán Kimnek egy veszekedés után nyoma vész. Majd amikor Feline is eltűnik, aggodalmuk rettegésbe fordul. Pippa és Abby az ítéletidőben beszorulnak az egyre kísértetiesebb házba, ahol sokasodnak a furcsaságok. De hát ki vadászik rájuk? És miért? Lehet, hogy a jó barátnők mégsem tudnak mindent egymásról?

Mel Wallis de Vries sikerszerző, ifjúsági thrillerei hatalmas példányszámban kelnek el Hollandiában. Az Álnokból készült filmet nyár közepén mutatták be a Netflixen.”


aholtakcsarnoka

Chris Carter: A ​holtak csarnoka (Robert Hunter 9.)

 

„Harminchét éve vagyok rendőr, és ez alatt nagyon sok borzalmat láttam, de ha választhatnék, hogy a halálom előtt mit töröljek az emlékezetemből, az ez lenne.”
A rendőrhadnagy ezekkel a szavakkal fogadta Robert Huntert és Carlos Garciát, a Los Angeles-i rendőrség nyomozóit, amikor pályafutásuk eddigi talán legsokkolóbb helyszínére értek. És ez még csak a kezdet… A két nyomozó hamarosan az FBI-jal karöltve igyekszik elkapni minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát, akinek a vadászterülete határtalannak látszik; egy pszichopatát, aki számára az életek elvétele több vérontásnál – maga a művészet.


agondolatolvaso

Wéber Anikó: A ​gondolatolvasó

A ​”jó gyerekeknek” mindig könnyű, igaz? Mindenkivel ked-vesek, jól tanulnak, a tanárok szeretik őket. Minden az ölükbe hullik, nincsenek problémáik. Vagy talán mégsem így van?

A Gondolatolvasó főszereplőit, az iskola büszkeségeit váratlanul rejtélyes támadások érik. De miért? Ki áll a furcsa piszkálódások hátterében? A maximalista osztályfőnök? Egy irigy osztálytárs? A gyanús portás? Vagy egy gondolatolvasó? Minden fejezetben kiderül valami apróság, és mégis egyre jobban összekuszálódnak a szálak…

A Pagony 9-12 éveseknek szóló sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Abszolút izgalom
Abszolút elvárások
Abszolút csapatmunka


aferjemanyja

Sally Hepworth: A ​férjem anyja

 

Lucy mindent megtesz, hogy jó viszonyt alakítson ki férje édesanyjával, de Diana mindig hűvösen viselkedik vele. Akárhogy igyekszik, az anyósának soha semmi nem elég jó. Persze, hiszen a kedves mamáról példát lehet venni: a közösség oszlopos tagja, aki az Ausztráliába menekült nők beilleszkedését segíti, ügyes-bajos dolgaikat intézi, mindemellett pedig boldog házasságban él férjével.

Egy nap Dianát holtan találják; feltehetőleg öngyilkos lett, amit a méreggel teli fiola és a búcsúlevél is alátámaszt. Csakhogy a boncolás egészen mást mutat…
A legnépszerűbb ausztrál írók közé tartozó Sally Hepworth regénye mesterien ragadja meg egy család drámáját és az emberi kapcsolatok fájdalmas bonyolultságát.


aboldogcsalad

Jackie Kabler: Boldog ​család 

 

A ​családom most egyesült újra. Ki akarja szétszakítani?
Az anya, aki eltűnt…
Beth tízéves volt, amikor szépséges, vad édesanyjának, Alice-nek nyoma veszett. Azóta Beth élete nem volt ugyan mindig könnyű, de mostanra megállapodott, a munkájában sikeres, szeretetteljes családja és szép otthona van.
Egy váratlan vendég
Aztán egy nap kopogtatnak. Alice visszatért. Beth mindent megtesz, hogy helyreállítsa kettejük kapcsolatát, felajánlja édesanyjának, hogy költözzön hozzájuk.
És az élet ajtóstul ront a házba…
Eleinte minden csodás. De aztán Beth mellől apránként elpártolnak a barátai, furcsa dolgok történnek, pletykák kezdenek terjedni róla. Valaki azon van, hogy tönkretegye Beth újonnan megtalált boldogságát. Vajon ki lehet? És meddig hajlandó elmenni?
„Csupa feszültség, intrika, és egy sor izgalmas, emlékezetes karakter. Remekbe szabott!”
Lucy Clarke, Az elveszettek szerzője
„Gyanakvás, titkok, megdöbbentő felfedezések!”
Sarah Linley, The Trip című thriller szerzője
„Nem tudtam elég fürgén lapozni! Ritkán fordul elő, hogy egész éjjel fennmaradok, de Jackie megint elérte ezt nálam. Gyilkos csavar a végén!”
Tess Stimson, a Stolen szerzője
„Lehetetlen nem beszippantódni. Fortyogó, baljós bizonytalanság hatja át ezt a letehetetlen történetet.”
Sarah Steele, The Missing Pieces of Nancy Moon című thriller szerzője

0


You must be logged in to post a comment.

cheap ray ban sunglasses outlet
cheap oakley outlet sale
cheap Ray Ban sunglasses online
cheap Ray Ban sunglasses outlet uk
Cheap Ray Bans Outlet
cheap ray bans sale
cheap ray ban glasses
Ray ban sunglasses for cheap
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban glasses outlet
cheap ray ban glasses
cheap oakley sunglasses outlet
Wholesale oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses online
occhiali da sole ray ban clubmaster oakley Italia ray ban italia occhiali da sole ray ban outlet