Hírek, aktualitások

2016. Decemberi új könyveink 2.

2016. Decemberi új könyveink 2.

 


marokkoiszerelem

Dee Dumas: Marokkói ​szerelem

A nevem Colette, hastáncosnő vagyok. Franciaországban születtem, s itt talált rám a szerelem is. Megismerkedtem egy marokkói férfival, aki egy mesés élet lehetőségével kecsegtetett. Rögvest szülőhazájába vitt és fenekestül felforgatta a világomat. Egy reggel arra ébredtem, hogy egy másik országba, más emberek közé, más kultúrába csöppentem. Azonban a gyönyörű tündérmesém rémalommá, az életem egyik pillanatról a másikra pokollá változott. Szabadulni akartam… Elmesélem azt az utat, amit egy naiv, boldogságra és szerelemre vágyó európai nőnek, egy számára ismeretlen arab országban be kellett járnia. Vajon sikerül-e a szabadulás Colette-nek? Kiderül DEE DUMAS izgalomban és szerelemben gazdag kalandos történetéből.


megismondjigent

Viktor E. Frankl: …mégis ​mondj igent az életre!

Egy pszichológus megéli a koncentrációs tábort.

„Jelen munka, habár tömörnek, rövidnek tűnik, művészien felépített és megragadó. Két alkalommal olvastam át egy ültő helyemben és teljesen elbűvölt, elvarázsolt. Kicsivel a történet közepe után Dr. Franki bemutatja logoterápiájának filozófiáját. A folyamatos, összefüggő szövegben mindezt olyan finoman, alázattal tárja elénk, hogy csupán a könyv befejezése után veszi észre az olvasó, hogy itt egy valódi tanulmánnyal találkozott az emberi egzisztencia mélységéről, és nem pusztán egy újabb kegyetlen történetet olvasott a koncentrációs táborokról.” Gordon W. Allport


muzsa

Braskó Csaba: Múzsa

Braskó ​​Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.
A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit.
Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja. Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével.
A beszélgetések napról-napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú “fuldoklásának”megdöbbentő okára…
A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot – benne saját magát –, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott…


engedjel

Kazuo Ishiguro: Ne ​engedj el…

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​​harmincas évei elején járó Kathy gyermekkorában a festői angol vidéken nevelkedett, a Hailsham nevű magániskolában. Itt a gyerekeket óvták a külvilágtól, és arra tanították őket, hogy különlegesnek számítanak, és hogy kiváló egészségük, jólétük nem csupán önmaguk számára döntően fontos, hanem a társadalom számára is, melynek tagjaivá lesznek.

Kathy már jó ideje túllépett az idilli múlton, ám amikor váratlanul felbukkan az életében két iskolai barátja Hailsham-ből többé nem áll ellen az emlékek csábításának. Így hát mialatt megújul, és megszilárdul barátsága Ruth-szal, és miközben Tommy iránti egykori tinivonzalmát tápláló érzések kezdenek szerelemmé érni, Kathy felidézi a Hailsham-ben töltött évek emlékeit. Feleleveníti az együtt cseperedő fiúk és lányok boldog életét, melynek nyugalmát nemhogy zavarta volna, inkább növelte elszigeteltségük. Ám másféle emlékek is felmerülnek: különös félreértések, zavaró ellentmondások, és mindezek arról árulkodnak, hogy valamiféle sötét titok bújt meg Hailsham – talán csak látszólagos – biztonságot ígérő falai között. A tisztánlátáshoz vezető visszatekintés felismerései következtében a barátoknak szembe kell nézniük a gyermekkoruk hátterében rejtőző igazsággal, mely felnőtt létüket is meghatározza, új dimenzióba helyezi.A napok romjai című film alapjául A főkomornyik szabadsága, valamint az Árva korunkban világszerte igen népszerű szerzőjének legújabb regénye már több nyelven óriási sikert aratott. Hosszú hónapikra felkerült a bestseller-listákra Londontól Kanadáig és rövid fél év alatt számos irodalmi díjjal – sőt még egy-két sci-fi – műnek járó elismeréssel is – jutalmazták. A megtévesztő egyszerűséggel kibontakozó regény a csalóka látszatot levetkőzve rendkívüli érzelmi mélységet tár fel – talán Ishiguro minden korábbi regényénél kitűnőbb művet kap kézbe az olvasó.


otodikevangelium

Ian Caldwell: Az ​ötödik evangélium

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

II. ​​János Pál pápaságának utolsó éveiben egy titokzatos kiállítás készül a Vatikáni Múzeumban, de egy héttel nyitás előtt az egyik kurátort meggyilkolják a Castel Gandolfó-i pápai villáknál. Ugyanezen az éjszakán betörnek az ötéves fiát egyedül nevelő görög katolikus pap, Alex Andreou atya vatikánvárosi otthonába. A római rendőrség és a vatikáni csendőrség tehetetlenkedését látván Alex atya maga kezd nyomozni, ám ahhoz, hogy megtalálja a gyilkost, rá kell jönnie a halott kurátor titkára. Vajon milyen összefüggés lehet a második század közepén, Edesszában írt ötödik evangélium, a szírógörög nyelvű Diatesszaron és a rejtélyes torinói lepel között? És mi köze mindennek a katolikus és az ortodox keresztények viszonyához, a Vatikán bíboros államtitkárához, sőt magához a Szentatyához?
Kik azok, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy saját elképzeléseikhez idomítsák a tényeket?
Az ötödik evangélium egyszerre letehetetlen, tapintható atmoszférájú thriller és ismeretanyaggal teli kultúrtörténet, amelynek a különös belső logika szerint működő, parkokkal teli törpeállam ad érzékletes, hiteles hátteret.


azutolsocsillag

Rick Yancey: Az ​utolsó csillag (Az ötödik hullám 3.)

Az ​​ötödik hullám végigtarolta a világot, és elpusztított szinte mindenkit, aki az első négy hullám után még életben maradt. A túlélők maroknyi csapatára már csak a világvége vár. Mindegy, hogy emberek vagy az Azok soraiból származó, hibás programozású lények, továbbfejlesztett szuperhősök. Öt napjuk van, aztán az égen lebegő zöld anyahajóból záporozni kezdenek a bombák, amelyek egyszer s mindenkorra eltakarítják a Föld felszínéről az emberi civilizáció minden nyomát – a fertőzést, aminek Azok az emberiséget tekintik.
Cassie, Adu, Zombi, Evan, Dumbo és Sam együtt és egyenként is szembesül a dilemmával: vajon mi a fontosabb, menteni az életüket, vagy menteni azt, ami emberré teszi őket? Rejtőzködés vagy harc? Megküzdenek még egy-egy Némítóval, védelmezik a gondjaikra bízott gyerekeket, igyekeznek betartani régi ígéreteiket, és ráébrednek, hogy a szeretet a világvége fenyegetésétől sem sorvad el. Végül Cassie megpróbálkozik a lehetetlennel: egy utolsó küldetésben, akár az élete árán is megkísérli elpusztítani a mélyében bombákat rejtő anyahajót…

Rick Yanceynek több népszerű, díjnyertes sorozat megírása után a 2013-ban megjelent Az ötödik hullám hozta el a világsikert. A kötet kiadási joga néhány hónap alatt közel negyven országban kelt el, és rövid időn belül elkészült a regény filmváltozata.
Bestsellere világát a kultikus népszerűségű Stephen Hawking ihlette. Műfaját a szerző ironikusan „popkultúra-ellenes földönkívüli-megszállásos” sci-finek nevezte, és a besoroláshoz hozzátette: „Írásnál a robbantgatás mindig remek móka. Na meg a csók. A csókolózást nem szabad kihagyni.”

Rick Yancey Floridában nevelkedett, aztán Chicagóban tanult, ahol ki nem állhatta a rettentő hideget, majd már befutott íróként visszatért gyermekkora színhelyére, a napsütötte Floridába. Itt él ma is családjával, és ötletekkel tele dolgozik következő kötetén.


avedelmezo

Jodi Ellen Malpas: A ​védelmező

Az ​​emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.


avegyesz

Stephenie Meyer: A ​Vegyész

Letehetetlenül ​​izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.

Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.

Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.

Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.

Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.

Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.

„Meyer mesterien teszi kiváncsivá olvasóját, tartja fent a feszültséget, és adagolja az információt. Az emberek nem csak olvasni akarják a könyveit, hanem egyenesen bennük akarnak élni.”
Lev Grossman, A varázslók-trilógia szerzője

„Meyer ragyogó tisztasággal ír, soha nem áll az olvasó és az átélhető élmény közé. Igazi tehetség.”
Orson Scott Card, Az Ender-saga szerzője

„Meyert sokkal jobban érdeklik az emberi kapcsolatok, mint a zsáner megszokott szabályai… Amit az életről mond, az mindig lenyűgöző.”
Jeff Giles, Entertainment Weekly

„Egy Stephenie Meyer-regényt nem egyszerűen csak elolvas az ember, hanem vele él, az ellenállhatatlan és hús-vér szereplőkkel együtt. Meyer mindig tudja, hogyan ábrázolja őket ahhoz, hogy az olvasót érdekelje a sorsuk, és aggódjon értük.”
Ridley Pearson


zafiresparazs

Leila Rasheed: Zafír ​és parázs (Somerton Court 1.)

A ​​családi titkok és botrányok regénye: ármány és szerelem egy fedél alatt.
„A Downton Abbey rajongóinak kötelező olvasmány. ” – Kirkus

Amikor az özvegy Lord Westlake-et leváltják tisztségéből, eladósorba került lányaival hazatér Indiából angliai birtokukra. A szolgálókat nagy meglepetés éri, amikor kiderül, hogy hamarosan követi őket az earl menyasszonya, annak három gyermeke és az ő személyzetük is. Az esküvő után az új család legfontosabb feladata felkészíteni az újdonsült Lady Westlake lányát, Charlotte-ot és Lady Adát az első báli szezonjukra, ahol az ifjú hölgyeket bemutatják a lehetséges férjjelölteknek – ám Adának egészen más tervei vannak, mint édesapja kívánsága szerint előnyösen férjhez menni. Az okos, művelt, érdeklődő lány az Oxfordi Egyetemre szeretne felvételt nyerni, ráadásul, bár máris akadnak kérői, az ő szíve azért az indiai diákért dobog, akivel a hajóúton ismerkedett meg.

„Az ember nem tehet mást, mint kezét tördelve várja a folytatást.” – School Library Journal


hiresallattortenet

22 ​híres állattörténet

Folytatódik a Kossuth Kiadó népszerű sorozata, amelyben a magyar és a világirodalom klasszikusai – Maupassant, Kipling, Mark Twain, Jókai, Krúdy s mások – ezúttal állathistóriákat mesélnek nekünk. A kínálat pazar, hiszen az állatvilág ámulatba ejtő gazdagságához csak az irodalmi állathősök változatossága mérhető. Hol az emberfölötti szeretet képeiben, hol az állatot tulajdonaként bitorló ember gúnyrajzában találkozunk velük, máskor misztikus, kísérteties világ képviselőiként, példázatos mesék figuráiként vagy űzött, megkínzott vadakként látjuk őket. Tolsztoj szívszorító sorsú lova, Kaffka Margit dédelgetett verébfiókája egyaránt a mi hasonmásunk, olvasóké.


hiresgyerektortenet

22 ​híres gyerektörténet

Folytatódik a Kossuth Kiadó népszerű sorozata, amelyben a magyar és a világirodalom klasszikusai – Balzac, Dosztojevszkij, Thackeray, Mikszáth, Gárdonyi, Kosztolányi s mások – ezúttal a gyereklét titkairól mesélnek nekünk. „Nem vetted észre, milyen furcsán néznek maguk elé az emberek? Mintha ők is azon járatnák az eszüket, mi történt velük azóta, hogy gyerekek voltak” – írja a múlt századelő amerikai szerzője, Thomas Wolfe a gyerekkor végtelen jelenlétéről életünkben. Az ő tizenkét éves hőse nem éri meg a felnőttkort, egy vele egyidős kisfiú viszont a világ másik felén, az orosz Dosztojevszkij történetében épp első érzelmi viharát éli át. Mennyi mindent nem tudunk gyermeki önmagunkról – 22 elbeszélés ezzel az izgalmas tapasztalattal szolgál.


amitsohasemondtamel

Celeste Ng: Amit ​sohase mondtam el

„Lydia ​​halott. De ők még nem tudják.” Így kezdődik az 1970-es években játszódó regény, amelynek középpontjában egy ohióbeli kisvárosban élő kínai-amerikai család áll. Marylin és James Leenek három gyereke van, és Lydia a kedvencük: a szülők az ő életére vetítik rá minden félbemaradt álmukat, reményüket és nagyravágyó tervüket. De amikor Lydia holttestét kifogják a házukhoz közeli tóból, a család addig is törékeny egyensúlya végképp felborul. Titkok, elvágyódás és a múlt zsákutcái – az Amit sohase mondtam el thriller, de közben megindító történet is, amelyet nem lehet letenni, végeredményben pedig finom megfigyelésekkel teli, érzékeny jellemrajz egy különös, de hallatlanul emberi és életteli családról, amelynek tagjai szüntelenül azért küzdenek, hogy jobban értsék egymást.

Celeste Ng kínai bevándorlók gyermekeként született Pittsburghben, jelenleg Massachusettsben él a férjével és a kisfiával. Ez az első regénye, amely megjelenésekor rögtön óriási bestseller lett, és osztatlan kritikai sikert aratott. Az Amit sohase mondtam el 2014-ben „Az év könyve” lett az Amazonnál, többek között APALA- és Alex-díjjal jutalmazták.


arnyoldal

P. C. Harris: Árnyoldal

Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel.
A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait.
A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet.
Fényt derít David apja gyilkosának kilétére?
Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?

P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.


bang

E. K. Blair: Bang (Fekete Lótusz 1.)

Úgy mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.


gyemantescsalardsag

  Leila Rasheed: Gyémánt ​és csalárdság (Somerton Court 2.)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cselszövő ​​szolgák, vonakodó elsőbálozó kisasszonyok – ez az első világháború előestéjén játszódó történet filmvászonra kívánkozik.

Lord Westlake családjának története újabb izgalmas fordulatokat vesz az 1913-as londoni báli szezon során. Lady Ada immár Laurence Fintan jegyeseként készülhet megjelenni a pompás estélyeken – de hiába küzd az érzései ellen, a Ravitól kapott levél nem hagyja nyugodni. Charlotte – bár ő és édesanyja is kitartóan ármánykodnak – még mindig nem talált megfelelő férjjelöltet. Féltestvére, Rose, a szobalányból lett előkelő hölgy a rosszindulatú matrónák pletykálkodása közepette próbálja elfogadtatni magát új helyzetében: nincs könnyű dolga, ám végül rámosolyog a szerencse.
Közben pedig sorsuk egyre inkább összefonódik a házban szolgáló személyzetével. Sem Michael szerelmének kilétét és szomorú történetüket, sem Sebastian súlyos titkát nem fedheti homály örökre.

„Rasheed hősei bonyolult jellemek. Néhány kivételtől eltekintve senki sem csak jó, vagy csak rossz, ezért változhatnak meg a történet során az érzelmeik, válhat mind fordulatosabbá a cselekmény.” – Kirkus Review


gyonyorujatekos

Christina Lauren: Gyönyörű ​játékos (Gyönyörű rohadék 3.)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy bombázó könyvmoly. Egy javíthatatlan nőcsábász. És egy botrányos kémiaóra, ami nem iskolába való.

Mikor Hanna Bergstromot megfeddi az életvitele fölött őrködő bátyja, amiért a társasági életet hanyagolva kizárólag az egyetemi tanulmányainak él, Hanna elhatározza, hogy végrehajtja a ráosztott feladatot: eljár szórakozni, barátokat szerez, és belevág a pasizásba is. És ki tudná jobban megtanítani őt a csábítás trükkjeire, mint a bátyja legjobb barátja, a szívtipró Will Sumner, aki amellett, hogy jól menő kockázatitőke-befektető, megrögzött playboy is?

Will számára a kockázat életforma, de a Hanna-projekttel kapcsolatban mégis meglehetősen szkeptikus míg egy vad éjszakán az ártatlanul csábító tanítványa ágyba csalja őt és megtanítja a nőkkel kapcsolatban egy-két olyan dologra, amit sohasem fog elfelejteni. Most, hogy Hanna is felfedezte nőiességének erejét, Willen van a sor, hogy bebizonyítsa: ő az a férfi, akit Hanna mindig is keresett.

Csak felnőtt olvasóknak!


ferencpapaazirgalomegyhaza

Ferenc pápa: Az ​irgalom egyháza

Ferenc ​​pápa még püspökként amellett tett hitet, hogy legyen az egyház az „irgalom háza”, amely éppolyan nyitottsággal és alázattal fordul a testi-lelki szegények, az üldözöttek, a kiszolgáltatottak, a menekültek felé, amilyen türelemmel Isten van az egyház tagjai iránt. Az egyház feladata pedig nem merülhet ki a szociális gondoskodásban: mindenekelőtt az ínségben élők emberi méltóságának elismerésére és elismertetésére kell törekednie. Ez a követelmény magától értetődik attól a pápától, aki az argentin katonai diktatúra éveiben jezsuita tartományfőnökként sok száz embert – elsősorban a szegények jogaiért küzdőket – mentett meg a biztos haláltól. Az egyház megújulásának, feladatának és jövőjének általa vallott felfogását, amelyet pápává választása óta két apostoli körlevélben is vázolt, ebben a könyvében fejti ki először részletesen. Katolikus hívőnek és másként gondolkodónak egyaránt tanulságos és megindító, ahogy Ferenc pápa Krisztus üzenetét felfejti. Ahogy Krisztus emberi arcát kibontja a holt betű rárakódott rétegei alól.

Jorge Mario Bergoglio az első latin-amerikai pápa, az első jezsuita pápa, és az első pápa Ferenc néven. Buenos Airesben született 1936. december 17-én. Olasz bevándorlók gyermeke. Vegyészdiplomát szerez, majd huszonkét évesen belép a Jézus Társasága noviciátusába. 1960. március 12-én leteszi első fogadalmait. Bölcsészettudományt hallgat, aztán 1964-től 1966-ig végzett filozófusként Santa Fében, majd Buenos Airesben tanít. 1969. december 13-án pappá szentelik. 1970-ben befejezi teológiai tanulmányait. 1973. április 22-én örök fogadalmat tesz. Még az év július 31-én az argentin jezsuiták tartományfőnökévé választják. 1980-tól 1986-ig a San José kollégium rektora. 1992. június 27-én megkapja a püspöki ordinációt. Püspöki mottója: Miserando atque eligendo. 2001. február 21-én II. János Pál bíborossá teszi. 2013. március 13-án pápává választják.


akaracsonyicipo

Donna VanLiere: A ​karácsonyi cipő

Robert ​​sikeres ügyvéd, akinek megvan mindene, amit ebben az életben kívánhat és mégis nincstelen. Mivel kizárólag csak az anyagi javakra és a karrierjére összpontosított, veszélybe került a házassága. Elveszítette feleségét Kate-et, két kislányát, és végső soron saját magát is A nyolcéves Nathan rajongva szeretett édesanyja, Maggie, rákos. Nathan és családja egyszerű, mégis teljes életet él, kihasználva minden együtt töltött pillanatot
Karácsony éjjelén Robertet és Nathant egészen véletlenül sodorja egymás mellé a sors mindketten ajándékot vásárolnak. Robert egy olyan család számára, akiket már alig ismer, Nathan pedig az édesanyjának, akit hamarosan elveszít. Ez a találkozás mindkettejük életét örökre megváltoztatja, hiszen Robert megtanul egy nagyon fontos igazságot: néha a legkisebb dolgoknak van a legnagyobb hatása.
A karácsonyi cipő egy történet az emberségről, arról, hogy milyen mélyebb jelentőséggel bírhatnak a szerencsés véletlenek, és hogy miképpen változtathatja, vagy akár mentheti meg életünket egy nálunk sokkal magasabb erő.


atitokami

Rhonda Byrne: A ​Titok, ami megváltoztatta az életem

Ebben ​​a könyvben a világszerte bestsellerré vált A Titok című könyv olvasóinak leglelkesítőbb és legfelemelőbb olvasói leveleit, valós történeteit szedtük csokorba. Fedezd fel te is, hogyan változtatták meg egészen hétköznapi emberek az életüket azzal, hogy alkalmazták A Titok tanításait.

A Titok legelső kiadásakor, úgy egy évtizeddel ezelőtt, Rhonda Byrne bestsellere azonnal elindította a lavinát az olvasók között, és robbanásszerűen kezdett nőni azoknak a száma, akik megosztották saját történetüket, és elmesélték, hogyan változott meg csodával felérő módon az életük. A Hogyan változtatta meg a Titok az életemet? egy igen tekintélyes válogatás a legszívmelengetőbb és legmegindítóbb valós történetekből. Minden történet hitelesen, valósan mutatja be azt az utat, ami az élet valamennyi területén – mint a pénz, az egészség, a kapcsolatok, a szerelem, a család és a karrier – sikerhez vezet. A Hogyan változtatta meg a Titok az életemet? szereplői bebizonyítják: bárki képes arra, hogy álmai életét élje.

0


You must be logged in to post a comment.

cheap ray ban sunglasses outlet
cheap oakley outlet sale
cheap Ray Ban sunglasses online
cheap Ray Ban sunglasses outlet uk
Cheap Ray Bans Outlet
cheap ray bans sale
cheap ray ban glasses
Ray ban sunglasses for cheap
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban glasses outlet
cheap ray ban glasses
cheap oakley sunglasses outlet
Wholesale oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses online
occhiali da sole ray ban clubmaster oakley Italia ray ban italia occhiali da sole ray ban outlet